Ολομέτωπη επίθεση στον Φάουτσι, “ανήκει στη φυλακή!”

0
Dodekanisos

Ολομέτωπη επίθεση στον Άντονι Φάουτσι εξαπέλυσε ο Γερουσιαστής Ραντ Πολ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Fox News. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «ανήκει στη φυλακή για το ρόλο του στην προέλευση του κορωνοϊού. Έχουμε τα email του», είπε. Ο Ρεπουμπλικανός από το Κεντάκι είπε επίσης ότι ο Φάουτσι θα αρνηθεί ότι υπήρξε έρευνα κερδοφόρων λειτουργιών στην Κίνα που χρηματοδοτήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια δημόσιων ακροάσεων.

«Δημόσια λέει, «Α, αν πεις ότι προήλθε από το εργαστήριο, είσαι συνωμοσιολόγος, είσαι τρελός, είναι μια περιθωριακή θεωρία», είπε. «Αλλά κατ’ ιδίαν, λέει… «Είμαστε πολύ ανήσυχοι γιατί ο ιός φαίνεται να είναι χειραγωγημένος. Και είμαστε επίσης πολύ ανήσυχοι γιατί ξέρουμε ότι κάνουν έρευνα λειτουργίας στη Γουχάν».

Ο Ράντ Πολ ετοιμάζει ένα βιβλίο στο οποίο λέει πως έχει μαζέψει ένα …βουνό αποδείξεων για την προέλευση του κορωνοϊού. Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά ο Φάουτσι απάντησε ως εξής:
«Αναμφίβολα, είναι κακούργημα, που τιμωρείται με έως και πέντε χρόνια φυλάκιση. Χωρίς αμφιβολία ανήκει στη φυλακή. Αν δούλευες στην κυβέρνηση Τραμπ θα σε έβαζαν στη φυλακή, αν εργαζόσασταν στην κυβέρνηση Μπάιντεν τείνουν να κοιτάζουν από την άλλη πλευρά», είπε ο Πολ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments