Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ολοκληρώθηκε το ρόστερ!

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ!

0
DSC07071
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Διαγόρα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι η ομάδα είναι πλήρης ενόψει της νέας σαιζόν και έτσι δεν θα προβεί σε άλλη μετεγγραφική κίνηση στην παρούσα φάση. Ο τεχνικός Μιχάλης Τσιβρινής είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία των παικτών του στις προπονήσεις και μάλιστα σε δηλώσεις προς το news12 τόνισε τα εξής:
«Όλα βαίνουν καλώς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα παιδιά δείχνουν να έχουν όρεξη και ιδιαίτερο κέφι. Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και αυτό ασφαλώς και είναι πολύ ευχάριστο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να χαρίσει τρην προπόνηση στους παίκτες και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν όλο μαζί μπάνιο στην θάλασσα. Ήταν μερικές ανάσες δροσιάς καθώς το τελευταίο διάστημα οι «κυανέρυθροι» έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.
-Από την Δευτέρα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Τσαγγάρης ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Το ίδιο ισχύει και για τον Φραντζή που ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments