Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά padel

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά padel

0
Dodekanisos

Το 2ο τουρνουά padel που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τουρνουά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο λόγω του αριθμού των ομάδων (12 ομάδες ανδρών και 4 γυναικών) όσο και λόγω επιπέδου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο διήμερα με τους αθλητές να αγωνίζονται για την Α’ φάση στις 25 και στις 26 Μαΐου ενώ οι ημιτελικοί και οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν στις 6 και στις 7 Ιουνίου
Για τους άνδρες, στον Μικρό τελικό οι Vargas-Αλεξόπουλος επικράτησαν τους Κουμέντο-Κουκ με 2-0 σετ καταλαμβάνοντας την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Στον Μεγάλο Τελικό, οι Δαρζέντας-Νικολής επικράτησαν δυσκολότερα απ‘ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0 σετ) τους Μαυρομούστακο Λ.-Μαυρομούστακο Ν. και κατέκτησαν το τουρνουά αφήνοντάς τους στην δεύτερη θέση.
Στους αγώνες των γυναικών,το ενδιαφέρον ήταν ακόμη μεγαλύτερο, με αμφίρροπους αγώνες και μεγάλο ανταγωνισμό.

Στον Μικρό τελικό των γυναικών οι Καταβενού-Γιαννεσκή επικράτησαν με 2-0 σετ των Πρόφκα-Διακοσάββα κατακτώντας την 3η θέση.
Στο Μεγάλο τελικό, είχαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τις Σταυρόπουλου-Πολυχρονοπούλου να κερδίζουν με 2-1 τις Λόγγου-Χάρη παίρνοντας την ρεβάνς στον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στην Α’ φάση ( κατάταξη).
Οι νικήτριες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν το πρώτο σετ με 6-4 , ενώ οι Λόγγου-Χάρη ισοφάρισαν σε 1-1 σετ με το ίδιο σκορ 6-4 για να στείλουν τον αγώνα στο τρίτο σετ.
Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Σταυρόπουλου-Πολυχρονοπούλου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα , νικώντας κούραση και αντιπάλους και κατέκτησαν τελικά το τουρνουά.
Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments