Αρχική Ροδίων Άθλησις Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά στο Ammades

Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά στο Ammades

0
beach ammades
Dodekanisos

Έπεσε η αυλαία στα τουρνουά beach volley που διοργάνωσε το Ροδίων Άθλησις στην παραλία μπροστά από το bar Ammades στο Φαληράκι. Ήταν τρια πολύ όμορφα τουρνουά τα οποία προσέφεραν πολλές και καλές συγκινήσεις τόσο σε αυτούς που συμμετείχαν όσο και σε όσους απλά τα παρακολούθησαν. Το 2ο τουρνουά πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιουλίου και συμμετείχαν 23 ομάδες. Οι πρώτες τρεις ήταν οι εξής:
1. Μεϊτανής-Μαυράκης, χρυσό μετάλλιο
2. Χριστογιαννόπουλος-Λαμπρακόπουλος, ασημένιο μετάλλιο
3. Φλεβάρης-Παπαμελετίου, χάλκινο μετάλλιο
Σημειώνεται ότι επειδή ο Κυριάκος Μαυράκης, ανήκει στους διοργανωτές, δεν ήταν εφικτό να πάρει το έπαθλο του νικητή. Οπότε αυτό δόθηκε στους Χριστογραννόπουλο και Λαμπρακόπουλο, ενώ το δεύτερο έπαθλο κληρώθηκε στους Χαρισίδη και Φραντζή.
Όσο αφορά στο 3ο τουρνουά, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4 και 5 Αυγούστου και πήραν μέρος 15 ομάδες. Στην 1η θέση βρέθηκαν οι Μακρής και Μαλούκου, στην 2η οι Καραπαθάκης και Φραντζής, οι οποίοι πήραν και το έπαθλο των νικητών (μιας και ο Νίκος Μακρής ανήκει επίσης στους διοργανωτές). Την3η θέση κατέκτησαν οι Γεράκης και Μεϊτανής. Το έπαθλο των δεύτερων νικητών κληρώθηκε στους Γιακουμάκη και Δέντσα.
Η διοίκηση του «Ροδίων Άθλησις» θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια «την εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΕΒΕ για την στήριξή στο σωματείο μας, όχι μόνο στα συγκεκριμένα τουρνουά, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, ευχαριστούμε το beach bar-restaurant Ammades για την ευχάριστη φιλοξενία που παρείχε στις διοργανώσεις μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments