Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων της Ρόδου

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Ποδηλατικών Αγώνων της Ρόδου

0
Dodekanisos

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των δύο διεθνών ποδηλατικών αγώνων της Ρόδου. Οι διοργανωτές ‘’Π.Ο Ροδήλιος’’ & ‘’Sports Tours Hellas’’ με την εκτελεστική εποπτεία της ‘’RodosCycling’’. Συνδιοργανωτής και αμέριστος αρωγός είναι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με υποστηρικτές τον ΔΟΠΑΡ και το Επιμελητήριο Ρόδου.

Οι αγώνες μετά από αίτημα των διοργανωτών μεταφέρθηκαν τον Απρίλιο και θα πραγματοποιηθούν στις 4 Απριλίου σε απόσταση 192χλμ. και στις 8-11 Απριλίου 2021, σε μια συνολική απόσταση 470χλμ. με την προσθήκη ενός προλόγου μέσα στο εθνικό στάδιο του Διαγόρα. Μια νέα καινοτομία με σκοπό την πρόσκληση των σχολείων της Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας μέσα από τη συμμετοχή μεγάλων ομάδων του αθλήματος.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των αγώνων. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί η αμέριστη αρωγή της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιήσει rapid test στις αποστολές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση έχει δεχτεί μέχρι σήμερα 62 αιτήματα συμμετοχής ομάδων, με δικαίωμα να δεχτεί 25 από αυτές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι διοργανωτές έχουν δεχτεί και έχουν κλείσει, από τον Νοέμβριο, ομάδες από χώρες, που εκτός των άλλων παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον για την Περιφέρεια, ως μέσον προβολής της μέσω των αγώνων. Έτσι έχουμε συμμετοχές από 4 εθνικές ομάδες, 7 κορυφαία κλαμπ, 13 Διηπειρωτικές και 2 Pro Tour επαγγελματικές.
Οι διοργανωτές οφείλουν, να ευχαριστήσουν τους δύο μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης Aegean Airlines & Mitsis Group of Hotels, για την υποστήριξη και την πίστη τους στην προσπάθεια για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Σελίδα των αγώνων: www.rhodestour.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments