Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ολοκληρώνεται το παζλ!

Ολοκληρώνεται το παζλ!

0
DSC07722
Dodekanisos

To 4 – 2 – 3 – 1 ήταν και πάλι η επιλογή του προπονητή του Ιάλυσου Πέτρου Μίχου και στο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι φανερό πως ο νέος προπονητής έχει κατασταλάξει σε αυτό ως βασικό σύστημα, με τις όποιες παραλλαγές του βέβαια και διαφοροποιήσεις, ανάλογα και με τους αντιπάλους αλλά και το ύφος των αγώνων. Αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα, είναι η φιλοσοφία που διέπει πλέον τον Ιάλυσο που είναι ξεκάθαρα ένα ποδόσφαιρο κατοχής της μπάλας και της επίθεσης. Ο νέος Ιάλυσος δεν θα περιμένει τον αντίπαλο για να βγει στην αντεπίθεση αλλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αυτός το παιχνίδι και να επιτίθεται. Τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό θα ακολουθήσουν πιστά οι «ερυθροκίτρινοι». Ας δούμε όμως το πώς έπαιξε ο Ιάλυσος στο φιλικό με τον Κλεάνθη.
Κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο ο Άγγελος Χειμωνέττος. Στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Σαχίνης και Παπαδημήτρης και στα δυο άκρα της οι Κοκκίνης (αριστερά) και Σταυλάς (δεξιά). Αμυντικά χαφ ήταν οι Παπαστεφάνου και Σπάρταλης και η τριάδα του κέντρου αποτελούνταν από τους Χειμωνέττο (αριστερά), Χατζηφούντα (δεξιά) κα Καρπαθάκη (στο μέσο). Προωθημένος ήταν ο Πλύγκος. Το 4 – 2 – 3 – 1 δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου, ούτε και όταν έγιναν στη συνέχεια αρκετές αλλαγές. Το μόνο που κατά διαστήματα γινόταν ήταν ορισμένες εσωτερικές αλλαγές. Στο πρώτο ημίχρονο για παράδειγμα., ο Χειμωνέττος από αριστερά ήρθε στα δεξιά (αλλάζοντας με τον Χειμωνέττο), ενώ και ο Πλύγκος από την κορυφή της επίθεσης πήγε στα δεξιά και στη θέση του μπήκε ο Χατζηφούντας.
Ας δούμε όμως τι έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο
-Ο Χατζηπέτρος όταν μπήκε αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού μπακ.
-Ο Χατζηκοσμάς χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον προωθημένο και ο Καρπαθάκης έγινε αμυντικό χαφ.
-Ο Ατσίδης χρησιμοποιήθηκε δεξιά στο κέντρο και ο Χατζηφούντας πέρασε σέντερ φορ
-Ο Φυλακούρης έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός
-Στην κορυφή της επίθεσης χρησιμοποιήθηκε και ο Τσαγγάρης
Όσον αφορά τους μικρούς που μπήκαν και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ο Κιόττου έπαιξε ως δεξιός μπακ, ο Ατσίδης ήταν δεξί χαφ, ο Τρέχας κεντρικός πίσω από τον προωθημένο και ο Σαββούλης αμυντικό χαφ. Και οι τέσσερις έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και άφησαν άριστες εντυπώσεις με τον Πέτρο Μίχο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, σίγουρα θα είναι προς όφελος τους.
Αν υποθέσουμε ότι το μεγάλο ποσοστό της βασικής ενδεκάδας του Ιάλυσου έπαιξε στο προηγούμενο φιλικό με τον Φοίβο, τότε θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, ο κ. Μίχος ήθελε να δει συγκεκριμένα πράγματα από ορισμένους παίκτες για τους οποίους δεν έχει κατασταλάξει ακόμα αν θα είναι στην βασική ενδεκάδα ή θα αποτελέσουν αυτό που λέμε back up.
Λογικά, στο επόμενο φιλικό (Σάββατο με Διαγόρα), θα δούμε κυρίως την ενδεκάδα του φιλικού με τον Φοίβο, με κάποιες προσθήκες ίσως της ενδεκάδας του φιλικού με τον Κλεάνθη. Σε μεγάλο ποσοστό πάντως, έχουμε την αίσθηση πως ο κ. Μίχος έχει κατασταλάξει στην βασική του ενδεκάδα και απλώς ψάχνει μερικά ακόμα κομμάτια του παζλ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments