Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλο και ανεβαίνει ο ΑΕΡΑ

Όλο και ανεβαίνει ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1 – 0, ο ΑΕΡΑ επικράτησε εκτός έδρας (Ενωσιακό γήπεδο ) της ΑΕ Κατταβιάς και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα είχα την υπεροχή σε όλη την διάρκεια και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Προς το φινάλε μάλιστα αγχώθηκαν λόγω της ρευστότητας στο σκορ όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να πανηγυρίζουν για το «τρίποντο».

Στο 54’ ο Μασάδο έκανε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καβουκλή και κατέληξε στα δίχτυα (0 – 1).

Στο 73’ ο Λυριστής εκτέλεσε απευθείας κόρνερ αλλά  η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Τσέτσος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Καβουκλής, Κουμπιάδης, Σιέχ, Μαριεττάκης, Κούτσι, Μαντινάος, Πάππα, Νασόπουλος, Κιλασίν Κ., Κιλασίν Χ. (88’ Ανανανιάδης), Αυγέρης (63’ Δημητριάδης)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Τρουμπούνας, Σελάς, Γαργάλης (80’ Νικολής), Πλύγκος (88’ Μ. Πλύγκος), Λόης (63’ Λυριστής), Λυμπερόπουλος, Μασάδο (94’ Μίγκλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments