Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” στην επανάληψη ο Απόλλωνας

“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλωνας Κ. αφού κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Μαριτσών εντός έδρας, σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα τέρματα που έκριναν την έκβαση του αγώνα πέτυχαν οι Κυρίτσης και Καντιμοίρης στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πάρα πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Η καλύτερη ευκαιρία τους έγινε στο 22΄ όταν ο Διακουράκης σούταρε από πλαγια με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Από την άλλη η μοναδική φάση για την ομάδα του Μιχάλη Πολιά ήταν στο 29΄, ο Αμπελάς πλάσαρε από το ύψος της περιοχή με τον Ροδίτη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

Στην επανάληψη οι «κυανοκίτρινοι» είχαν την κατοχή και γενικά έλεγχαν το παιχνίδι. Στο 58΄ τελικά  βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την καρφωτή κεφαλιά του Κυρίτση έπειτα από φάουλ του Παλάζη. Η εικόνα στη συνέχεια δεν άλλαξε με τον Καντιμοίρη στο 78΄ να «κλειδώνει» με κοντινό πλασέ το ματς γράφοντας το 2-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Καλύτεροι για τους νικητές ήταν οι Κυρίτσης και Καντιμοίρης, από τον Ηρακλή προσπάθησε ο Αμπελάς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Μπέκας, Κάζας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Κίτσος, Κυρίτσης, Νικολός (84΄ Καλαϊτζίδης), Διακουράκης (59΄ Μπάρδης), Σαχίνης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης (88΄ Μίσκου), Καντιμοίρης (80΄ Γιορδαμνής), Παλάζης, Μαθιός

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Παπαδημήτρης, Λενιού, Ζάζας, Ανδρεόπουλος, Αμπελάς, Βασιλώττος Ε. (66΄Τσαλώλης), Παπακωνσταντής (66΄ Λολάκης), Βασιλώττος Χ. (86΄ Σιαμαντούρας), Μπιλιάς, Κούρος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments