Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όλο και καλύτερος ο Ιάλυσος (pics)

Όλο και καλύτερος ο Ιάλυσος (pics)

0
DSC07936
Dodekanisos

Ολοένα και καλύτερος δείχνει ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Φοίβο στην Κρεμαστή ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση και χαροποίησαν τον προπονητή τους Πέτρο Μίχο. Δεν είναι το ότι επικράτησαν με 2 – 0 (τα σκορ στα φιλικά περνούν σε δεύτερη μοίρα) αλλά η σταθερά καλή απόδοση που είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιάλυσος έδειχνε να πατάει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς μάλιστα να απειλείται ιδιαίτερα από τον αντίπαλο του. Αλλά και στην επανάληψη και παρά τις αρκετές αλλαγές που έγιναν, οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν και πάλι να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης. Εξαίρεση θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτέλεσε μόνο το πρώτα δεκάλεπτο της επανάληψης όπου δόθηκε ανεξήγητα αρκετός χώρος στον Φοίβο. Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα πολύ καλό τεστ και οι δυο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι φανερό πάντως πως ο Ιάλυσος βρίσκεται στο στάδιο της βελτίωσης ενώ ο Φοίβος απαιτεί ακόμα αρκετή δουλειά για να φθάσει στο επίπεδο που θέλει και ο προπονητής του Κώστας Πάττας. Είχε πάντως ορισμένα καλά διαστήματα.
Στο 42΄ο Μαθιός έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Λιόση ο οποίος με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 75’ ο Χατζηκοσμάς με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Ψωμιάδης, Γιατσιάτσος, Φελεγκάκης, Ορφανίδης, Κοντόγιαννος (46’ Πάττας), Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Αξιώτης, Αργέντης, Ζουρούδης, Δημητρόπουλος (46’ Δράκος). Έπαιξαν και οι Ντόστι, Φτάκλας και Τζεμαλάϊ.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Φυλακούρης (76’ Χατζηπέτρος), Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Παφιάκης (82’ Ατσίδης), Σταυλάς (46’ Κοιλιάρας), Λιόσης (62’ Καρπαθάκης), Αθανασίου (82’ Παπαστεφάνου), Ρεκλείτης (46’ Φονσέκα), Σπάρταλης (60’ Χατζηκοσμάς), Μαθιός (60’ Χειμωνέττος)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/foivos_ialisos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments