Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Όλο και καλύτερα!»

«Όλο και καλύτερα!»

0
mixos petros dilosis
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό με τον Κλεάνθη έμεινε ο τεχνικός του Ιάλυσου Πέτρος Μίχος ο οποίος έκανε λόγο για συνολική πρόοδο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο έμπειρος προπονητής επεσήμανε στις δηλώσεις που έκανε στο news12 πως η ομάδα του αρχίζει και βρίσκει τον απαιτούμενο ρυθμό και οι παίκτες αφομοιώνουν ολοένα και περισσότερο αυτό που και ο ίδιος επιθυμεί να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Μίχος τόνισε τα εξής:
«Γενικότερα υπάρχει ικανοποίηση στο ότι ενσωματώνονται πολλοί περισσότεροι παίκτες απ’ όσους περιμέναμε σε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει δυνατότητες και άλλες όσον αφορά τις επιλογές μας. Η ομάδα αρχίζει και παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πιστεύουμε ότι θα βγάλουμε με συχνότητα κάποια πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση, όχι μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά και στα επόμενα».
Ο κ. Μίχος αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού του Ιάλυσου ενόψει της νέας χρονιάς:
«Αυτό που θέλουμε να περάσουμε με τους συνεργάτες μας στα παιδιά είναι καταρχήν το ότι θα παίξουν σε μια διαφορετική κατηγορία. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους όπως είναι η δύναμη, η απλότητα και η ταχύτητα. Η ταχύτητα και στο πρέσινγκ στον αμυντικό τομέα που θα γίνεται σαφώς πιο πάνω απ’ ότι γινόταν πέρσι και όχι κοντά στην περιοχή αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ούτως ώστε να μην βρίσκουμε οργανωμένες άμυνες. Ακόμα και να τις βρούμε όμως αυτές τις άμυνες, να έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε την επιμονή και τη συγκέντρωση για να βγάλουμε φάσεις».
Σε ερώτηση για το αν κάποιοι από τους μικρούς παίκτες θα δοθούν δανεικοί, απάντησε ως εξής:
«Εντός της άλλης εβδομάδας θα έχω πολύ καλύτερη εικόνα για τους μικρούς. Δεν θέλω να αδικήσω κανένα,. Μπορώ να πω πάντως ότι για εμένα όσο πιο φρέσκο αίμα έχω μέσα στην ομάδα τόσο πιο ωραία νιώθω. Από εκεί και πέρα θα δούμε που θα υπάρχει συναγωνισμός. Αν σε μια θέση υπάρχει τέταρτος ή πέμπτος μικρός είναι καλύτερα να πάει να πάει να παίξει κάπου αλλού. Αν είναι όμως τρίτος, είναι καλύτερο να μείνει σε εμάς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments