Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
Dodekanisos

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους, τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής, έλαβαν τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ποινές σε παίκτες
Με 4 αγωνιστικές: M. Husi (ΑΕ Κως), Σπ. Οχτάρας (ΑΕ Κως), Αλ. Κακλαμάνος (Κλεόβουλος)
Με 1 αγωνιστική: Χρ. Γιαννακάκης (ΑΕΡΑ), Μ. Συντιχάκης (ΑΟ Πυλίου), Ι. Κουμπιάδης (ΑΕ Αδελφοσύνη), Αθ. Παπουρδάνος (Ακουσίλαος), Ε. Ντουλάϊ (Δήμητρα Δαματριάς), Ν. Κιουτσιούκης (Διαγόρας, U16), Μ. Ταγκάεφ (Κλεόβουλος), Δ. Τσίγκρηλας (Κλεάνθης)
Με μια αγωνιστική τιμωρούνται επίσης:
-Ο προπονητής του Δαμάγητου Θεολόγου Νίκος Κρομμύδας (Ομόνοια – Δαμάγητος)
-Ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας Στάθης Γκουντελίτσας (Ποσειδώνας Καρπάθου – Δόξα Καρδάμαινας)
-Ο προπονητής της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας (Απόλλων Καλυθιών – ΑΕ Κως)
Σημειώνεται ότι ο προπονητής Γιώργος Σάββενας απαλλάσσεται από τις αποδιδόμενες πειθαρχικής παραβάσεις (πρωτάθλημα U16 Διαγόρας – Νίκη Ρόδου)
Κλήσεις σε απολογία
Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται ο ΑΕΡΑ λόγω μιας ανακοίνωσης που είδε το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του τύπου μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου που έγινε στο γήπεδο Αφάντου. Η σχετική ανακοίνωση της Πειθαρχικής, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Καλείσθε από την Πειθαρχική Επιτροπή την Παρασκευή 27.12.2019 και ώρα 16:00 σε ΕΓΓΡΑΦΗ απολογία για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων της ΕΠΣΔ και Διαιτητού που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα «www.xxsports.org» στις 15.12.2019. Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3 και 20Α’ παρ. 1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα».
Επίσης για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου καλείται σε απολογία το μέλος της διοίκησης του ΑΕΡΑ Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλας
Σε απολογία επίσης καλούνται:
-Ο Ηρακλής Μαριτσών (Ηρακλής Μαριτσών – Φοίβος)
-Ο Κλεάνθης και ο παράγοντας του Αντώνης Μπότσαρης (Κλεάνθης – Κλεόβουλος)

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι του πρωταθλήματος U16 ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διγενή Κοσκινού, κρίθηκε ότι ορθώς διεκόπη λόγω βροχής και έτσι αναμένεται να οριστεί ξανά από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments