Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Όλα μέλι, γάλα!

Όλα μέλι, γάλα!

21
paragontes podosfairo
Dodekanisos

Η φωτογραφία είναι σημερινή και βγήκε λίγο μετά την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων από τον ΑΕΡΑ! Αρκετοί από τους παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι δείχνοντας ότι πλέον είναι όλα μέλι γάλα! Από αριστερά οι κ. Σπανός, Σταυρής, Χατζηνικήτας, Σπανός, Μιχαλάκης, Λουϊζίδης και ο άνθρωπος που έβαλε για λίγο σε μπελάδες την ΕΠΣΔ, Μιχάλης Αντώνογλου. Φαίνεται πως επήλθε πλήρης ηρεμία και άρα μπορούμε να υπολογίζουμε ότι από αύριο το νερό θα μπει στο αυλάκι και η νέα διοίκηση της Ένωσης θα μπορεί να δουλέψει απερίσπαστη για το καλό του ποδοσφαίρου μας…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis Ksenos
Stathis Ksenos
10 years ago

Ρε μας κοροϊδεύεται; Σαν τα παιδάκια του δημοτικού κάνεται, τρώγεστε σαν τα κοκόρια και την επόμενη όλα μέλι – γάλα. Αλλά εδώ δεν είναι δημοτικό, εδώ είναι ποδόσφαιρο, είναι χρήμα, άρα παίζονται συμφέροντα.

Να πάτε να πνιγείτε όσοι μολύνετε και υποβαθμίζετε με τις βλακείες σας το ποδόσφαιρο.

erigas
erigas
10 years ago

Ο ψυχιατρικός όρος “ψύχωση” αναφέρεται σε ένα σύνολο συμπτωμάτων όπως απώλεια επαφής από την πραγματικότητα, παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις και παράλογες πεποιθήσεις. Συνήθως τα άτομα τα οποία βιώνουν ψυχωσικό επεισόδιο δεν παραδέχονται και δεν συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι πάσχουν από πρόβλημα ψυχικής υγείας. Πιστεύουν ότι είναι καλά και κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι επιδιώκουν με διάφορους τρόπους να τους κάνουν κακό. Πρόκειται για μία σοβαρή αλλά θεραπεύσιμη παθολογική διαταραχή. Η ψυχιατρική επιστήμη αναφέρεται στην ψύχωση με όρους όπως: σχιζοφρένεια, σχιζοσυναισθηματική ή διπολική ή παραληρητική διαταραχή κλπ.
Η Λέρος είναι ελαφράς μορφής από το Δαφνί και πάνω και βάλε !!!!!!!

Aggelos Dimitriadis
Aggelos Dimitriadis
10 years ago

Γελάει ο κόσμος. Σε λίγες μέρες με το πρώτο φαλτσοσφύριγμα θα τρώγονται πάλι. Στο ίδιο έργο θεατές.

rodos
rodos
10 years ago

ola ta noumera se pliri parataksi

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
10 years ago

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!!

Nikolas Afantou
Nikolas Afantou
10 years ago

θΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ? ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ …ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
10 years ago

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΦΑΝΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ!!!!!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!

Τάσος Μαγουλάς
Τάσος Μαγουλάς
10 years ago

Μιλάμε για το απόλυτο όσκαρ ανατροπής σε δηλώσεις!

ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ
ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ
10 years ago

ΑΕΡΑ ΜΑΓΚΑΣ Αποσύρθηκαν τα ασφαλιστικά! Ο ΑΕΡΑ και ο πρόεδρος του Μιχάλης Αντώνογλου πείστηκαν να αποσύρουν τα ασφαλιστικά

voskos
voskos
10 years ago

Αν δεν ταιριαζατε … δεν θα συμπεθεριαζατε !
Ολοι οι καλοπληρωτες μαζι (εκτος του νεκροθαφτη)!
Το ΙQ σας, ολων μαζι στο συνολο, ισα που καστοριζει! και για μην μπερδευεστε κυριοι ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ δεικτης νοημοσυνης ειναι 100!

Kalithies
Kalithies
10 years ago

Μπραβο προεδρε των Καλυθιων, πριν μερικες εβδομαδες αυτα τα ζωα χτυπουσαν τους παικτες σου και τωρα τους αγκαλιαζεις! Αξιος ! θα σου δωσουμε και τη ψηφο μας!

stratos
stratos
10 years ago

file voske gia na ksereis epidi pistevo oti dn ksereis kai apla oti akous les…..o nekrothaftis einai o pio megalos pistolero apo olous….ayta gia na ksereis!!

S,r
S,r
10 years ago

o nekrothaftis einai o megalyteros kolotoubas apo olous kai na ksereis oti an einai na petyxei ton skopo tou tha se patisei na pas sto gremo.den exei mpesa aytos..(enas proin synergatis).

filos
filos
10 years ago

otan tha fygei mia mera ops sygnomi mia nyxta apo tin ialyso,tha afisei kameni gi na to thymaste.tzapa magas me ta lefta tou petherou

Nikos
Nikos
10 years ago

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ”ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ”ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!

rakis
rakis
10 years ago

η χωματερή του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου

trakis 30
trakis 30
10 years ago

re noymera poso kapswnete me ti proedrara atsigaroi eleinoi typoi. Makari na eixate proedro poy na vazei ta misa apo ayta pou vazi i proedrara mas. filakia polla lysasmena.

axileas
axileas
10 years ago

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΣΥΜΑΤΑ ΔΕ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

filos
filos
10 years ago

[quote name=”trakis 30″]re noymera poso kapswnete me ti proedrara atsigaroi eleinoi typoi. Makari na eixate proedro poy na vazei ta misa apo ayta pou vazi i proedrara mas. filakia polla lysasmena.[/quote]
kai esy tha eisai apo tous ypalilous stou themeli i apo aytous pou xartzilikonei sto gipedo..trava parakato pedaki mou kouto kai anoito.

tsiou
tsiou
10 years ago

gia des o xatzinikitas san ton artemi matsa xoris koukoula einai..

stratos
stratos
10 years ago

kala aftos o kalithenos makran o pio megalos vlakas…….to paize istoria stin ekpompi tou dragati kai tora agalia…….