Αρχική Εκδηλώσεις ”Oι Θερμόαιμοι”, μια κωμωδία για καλό σκοπό,από γνωστά ονόματα της Ροδίτικης κοινωνίας

”Oι Θερμόαιμοι”, μια κωμωδία για καλό σκοπό,από γνωστά ονόματα της Ροδίτικης κοινωνίας

0
Dodekanisos

Γνωστά ονόματα της Ροδίτικης κοινωνίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για πολύ καλό σκοπό και προετοιμάζονται να παρουσιάσουν την κωμωδία ”Οι Θερμόαιμοι” που όπως διαλαλούν θα έχει πολύ γέλιο και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ο λόγος για τον οποίον μπαίνουν μπροστά και θα δοκιμαστούν στο θεατρικό σανίδι, είναι για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια: Θέατρο για τους Εθελοντές Αιμοδότες!!!

Τόσο ο κ. Θέμης Καλαμάτας όσο κι ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου που είναι από τους πρώτες εθελοντές στο όλο εγχείρημα, δηλώνουν ότι ”Όλοι έχουμε ευθύνη και χρέος στον Εθελοντισμό, στην προσφορά, στον άνθρωπο!!! Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται το αίμα μας, θα μπορούσε ο καθένας να βρεθεί στην θέση τους».

Για τον αντιπεριφερειάρχη κ Γάννη Φλεβάρη, ”ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός, κοινωνικός και κυρίως αιμοδοτικός κα δύσκολα μπορείς να πεις όχι σε μια πρόταση εθελοντικής ενίσχυσης”.

Το έργο πρόκειται να ανέβει αυτόν τον  μήνα στη Ρόδο και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, στο κινηματοθέατρο Ρόδον και τα έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου.

Πρόκειται για ένα έργο της Μαρίας Αϊβάζη-Ζάγορα σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Τρέχα, όπου παίζουν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Σάββας Καλαθενός, ο διοικητής του Α.Τ. Ιαλυσού, Θέμης Καλαμάτας, δημοτικοί υπάλληλοι και μέλη εθελοντικών σωματείων, ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας εν γένει και συγκεκριμένα οι κ. Σοφία Κουφομανώλη, Μαρία Κρητικού, Νομική Πελεκάνου, Ασημίνα Σαρρή, Μάνος Τριαλώνης, Μαρία Τσιμέτα.

Η ιδέα για την παράσταση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής σκηνής και γενικότερα ενεργών μελών της τοπικής μας κοινωνίας, ανήκει στον ίδιο τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και του προέδρου, Φιλήμονα Νικολάου, με στόχο να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία.

Ακολουθεί η λίστα με τους πρωταγωνιστές και  τους βασικούς ρόλους που  θα ερμηνεύσουν:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments