Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Οι Σουηδοί επέλεξαν Ρόδο!

Οι Σουηδοί επέλεξαν Ρόδο!

0
souidoi stivos
Dodekanisos

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σάββας Διακοσταματίου με το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου έχουν τη χαρά να φιλοξενούν αυτές τις μέρες τη σουηδική αθλητική ομάδα IK Hakarpspojkarna.

Πρόκειται για μια αθλητική ένωση των δύο σουηδικών δήμων Huskvarna και Jonkoping, που απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη. Ιδρύθηκε το 1929 και περιλαμβάνει τμήματα τριάθλου (ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμπι), σκι, στίβου, χόκεϊ, ποδοσφαίρου και mountain bike. Η Ένωση απέστειλε τους διακεκριμένους αθλητές του στίβου της στο νησί μας, προκειμένου να προπονηθούν αξιοποιώντας τις θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, καλύπτοντάς τους τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.

Δεκαέξι αθλητές, άντρες, γυναίκες και παιδιά, ηλικίας από 14 έως 71 ετών, γυμνάζονται καθημερινά στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, που βρίσκεται στο Καρακόνερο. Οι εντυπώσεις των αθλητών είναι θετικές, τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τη φιλοξενία και το αγκάλιασμα του κόσμου.

Το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, μαζί με τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων, παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη, ώστε η διαμονή και η προετοιμασία τους να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το πρόσωπο της αθλητικής Ρόδου και οφείλουμε να τις ενισχύουμε και να τις ενθαρρύνουμε. Αθλητές διαφόρων χωρών μπορούν να μας επισκέπτονται καθ’ολη τη διάρκεια του χρόνου για να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας» τόνισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σάββας Διακοσταματίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments