Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οι ποινές της Ρόδου μετά τα επεισόδιά με τον Παναιγιάλειο!

Οι ποινές της Ρόδου μετά τα επεισόδιά με τον Παναιγιάλειο!

0
Dodekanisos

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρία αποφάσισε να απαλλάξει τον Αντώνη Μαρτίνη αλλά επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στην Ρόδο (834€) για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Ρόδος – Παναιγιάλειος στις 7 Οκτωβρίου. Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε λήξη ισόπαλο (1-1) και μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα από την Αχαΐα κατήγγειλε επίθεση προς την ομάδα τους και τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού τους, από διοικούντες της Ρόδου.

Αναλυτικά η απόφαση τη Π.Ε :

« Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει τον Αντώνιο Μαρτίνη, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα αξιωματούχου του σωματείου «ΑΣ Ρόδου», της αποδιδόμενης σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης.
Απαλλάσσει το σωματείο «ΑΣ Ρόδος» της πειθαρχικής παράβασης αναφορικά με την πράξη του Αντωνίου Μαρτίνη.
Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΣ Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Κώστα Καπίνο, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΣ Ρόδου», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Κώστα Καπίνου.
Επιβάλλει στον Γεώργιο Κόττορο, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα αξιωματούχου του σωματείου «ΑΣ Ρόδου», την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα 15 ημερών.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Ρόδος» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Γεώργιου Κόττορου.
(αγώνας της 07.10.2023, ΑΣ Ρόδου-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments