Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Οι παράγοντες να επενδύσουν αλλιώς”

“Οι παράγοντες να επενδύσουν αλλιώς”

0
kaloudis news12
Dodekanisos

Την άποψη ότι οι περισσότεροι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο από λανθασμένο πρίσμα και πως είναι ευκαιρία τώρα με την εξάπλωση του κορωνοϊού να αλλάξουν τη φιλοσοφία τους, εξέφρασε μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος του Ευαγόρα Γιάννης Καλούδης.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:

«Πιστεύω ότι η όλη ιστορία με τον κορωνοϊό θα επηρεάσει οικονομικά όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες. Βέβαια, επειδή ασχολούμαι χρόνια με το τοπικό, θεωρώ ότι και πάλι θα βρεθούν ορισμένοι και θα αρχίζουν να τάζουν διάφορα στους ποδοσφαιριστές, νομίζοντας ότι θα κάνουν τη διαφορά. Μακάρι να μην γίνει αυτό και να βρεθεί ένα μοντέλο που οι ποδοσφαιριστές δεν θα αμείβονται αδρά για να παίξουν μπάλα».

Συνεχίζοντας, εξήγησε τα εξής:
«Θα ήθελα να υπάρχουν οικονομικά ισχυροί παράγοντες στο ποδόσφαιρο αλλά να κάνουν τις σωστές επενδύσεις. Να υπάρχουν παράγοντες που να επενδύουν στα μικρά παιδιά. Να επενδύουν σε αίθουσες διδασκαλίας, σε αποδυτήρια, σε γήπεδα. Σε επιμορφωτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα διατροφών και άσκησης. Πάνω σε θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα. Δυστυχώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν μπάτζετ 80.000 ευρώ αλλά δεν έχω έστω ένα γυμναστήριο.

Πρέπει να γίνεται επένδυση στους αθλητές, όχι όμως δίνοντάς τους χρήματα αλλά με άλλους τρόπους. Νομίζω ότι οι παράγοντες βλέπουν από λανθασμένη οπτική γωνία το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να υπάρχει μέλλον».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments