“Οι παγκοσμιοποιητές της ΕΕ μας κάνουν υβριδικό πόλεμο!”

0
Dodekanisos

Για «υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ουγγαρίας από την ΕΕ», έκανε λόγο ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας Λάζλο Κόβερ τονίζοντας ότι ο Οργανισμός παρακρατεί κεφάλαια που οφείλονται στη Βουδαπέστη ως μέσο πολιτικού ελέγχου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα κονδύλια που έχουν μπλοκαριστεί καθώς η Ουγγαρία πρέπει να εφαρμόσει διάφορες νομικές μεταρρυθμίσεις ανέρχονται στα 28 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Κόβερ, στις δηλώσεις που έκανε επεσήμανε και τα εξής:

 «Η Ευρώπη έχει σχεδόν παραλύσει από το γεγονός ότι το θεσμικό σύστημα που δημιουργήθηκε αρχικά για να διασφαλίσει τη συνεργασία έχει στραφεί εναντίον  των κρατών μελών της. Σήμερα, τα κράτη μέλη δεν μπορούν να ελέγξουν αυτήν την καρκινική γραφειοκρατία», είπε.

«Πρέπει να αναρωτηθούμε εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να είναι μια ένωση ανεξάρτητων και ισότιμων κρατών μελών ή αν βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από το να γίνουμε θύματα μιας άλλης αυτοκρατορικής επέκτασης. Είναι ένας υβριδικός πόλεμος που διεξάγουν οι παγκοσμιοποιητές στις Βρυξέλλες εναντίον της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, που υπερασπίζονται την κυριαρχία τους».

Ο πολιτικός συνέχισε περιγράφοντας τις προσπάθειες εντός της ΕΕ για «δημιουργία οικονομικής διακυβέρνησης που διαλύει την κυριαρχία των κρατών μελών», σημειώνοντας ότι πρακτικές όπως ο κοινός δανεισμός και τα κοινά νομίσματα θα διαβρώσουν περαιτέρω την εθνική ανεξαρτησία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments