Οι Ούγγροι υποστηρίζουν συντριπτικά την επιστροφή του Τραμπ

0
Dodekanisos

Οι Ούγγροι υποστηρίζουν συντριπτικά την επιστροφή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο λόγω της επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση. Σε μια πρόσφατη έρευνα του πρακτορείου Real-PR 93, το 47 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι μια δεύτερη θητεία για τον πρώην Ρεπουμπλικανό πρόεδρο θα ήταν καλύτερη για την Ουγγαρία, σε σύγκριση με μόλις 22 τοις εκατό που υποστήριξε την τρέχουσα κυβέρνηση των Δημοκρατικών.

Οι Ούγγροι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες υποστηρίζουν πλήρως τον Τραμπ έναντι του Μπάιντεν. Οι ηλικίες 18-39 θέλουν τον Τραμπ να επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο έναντι του Μπάιντεν κατά 41% έως 25%. Αυτό αυξήθηκε σε 45% έως 20% για τις ηλικίες 40-59, ενώ οι Ούγγροι άνω των 60 ετών υποστηρίζουν τον Τραμπ κατά 55% έως 22%. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η υψηλότερη ομάδα για την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών βρέθηκε μεταξύ των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος Fidesz της Ουγγαρίας, το 72% των οποίων υποστηρίζει τον Τραμπ σε σύγκριση με το μόλις 7% που επιθυμεί την επανεκλογή του Μπάιντεν.

Οι αριστεροί ψηφοφόροι ήταν η μόνη κατηγορία όπου η υποστήριξη προς τον Τζο Μπάιντεν ήταν μεγαλύτερη, με 47% έναντι 21% του Τραμπ. Ωστόσο, παραδόξως, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, της Βουδαπέστης, που είναι συνήθως αριστερό προπύργιο, ευνόησαν τον Τραμπ (44%) έναντι του Μπάιντεν (29%).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments