“Οι κατηγορίες σε βάρος μου με κάνουν πιο δυνατό!

0
Dodekanisos

O ι νέες κατηγορίες σε βάρος μου έχουν …ξυπνήσει τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Έκανε λόγο για μια «άνευ προηγουμένου έκρηξη υποστήριξης» στον απόηχο της τρίτης ποινικής του κατηγορίας.

«Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε στην πλατφόρμα truth social και πρόσθεσε και τα εξής:
«Ποτέ δεν είχα τόση υποστήριξη σε τίποτα πριν. Το κατηγορητήριο ξύπνησε τον κόσμο για τη διαφθορά, το σκάνδαλο και την αποτυχία που έχει σημειωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία τρία χρόνια.  Η Αμερική είναι ένα έθνος σε παρακμή. Αλλά θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά, μεγαλύτερη από ποτέ. Σας αγαπώ όλους!!!».

Το δεύτερο ομοσπονδιακό κατηγορητήριο του κ. Τραμπ τον κατηγορεί για τέσσερις κατηγορίες. Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι συνωμότησε για να διαταράξει την πιστοποίηση των εκλογών του 2020 στις 6 Ιανουαρίου 2021. Το άλλο ομοσπονδιακό κατηγορητήριο, που κατατέθηκε τον Ιούνιο, τον κατηγορεί για ακατάλληλο χειρισμό απόρρητων εγγράφων μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο το 2021. Νωρίτερα, κατηγορήθηκε και για χειραγώγηση των επαγγελματικών αρχείων για να αποκρύψει μια πληρωμή σε ηθοποιό αισθησιακών ταινιών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments