“Οι ΗΠΑ στέλνουν …καρκίνο στην Ουκρανία!”

0
Dodekanisos

Την δυσφορία της για την απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν την Ουκρανία με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου εξέφρασε η Ρωσικά πρεσβεία στην Αμερική χαρακτηρίζοντας την μεταξύ άλλων απάνθρωπη. Με ανάρτηση στο κανάλι της στο Telegram αναφέρει τα εξής:

«Η απόφαση της αμερικανικής διοίκησης να στείλει φυσίγγια απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Κίεβο είναι ένα σαφές σημάδι απανθρωπιάς. Προφανώς, η Ουάσιγκτον, με αφορμή την εμμονή της στην ιδέα να επιφέρει μια “στρατηγική ήττα” στη Ρωσία, είναι έτοιμη να πολεμήσει όχι μόνο μέχρι την τελευταία Ουκρανία, αλλά και να βάλει ένας σταυρός στις μελλοντικές γενιές».

«Οι ΗΠΑ μεταφέρουν σκόπιμα όπλα με αδιάκριτα αποτελέσματα. Γνωρίζουν πλήρως τις συνέπειες: οι εκρήξεις τέτοιων πυρομαχικών καταλήγουν στο σχηματισμό ενός κινούμενου ραδιενεργού νέφους. Μικρά σωματίδια ουρανίου εγκαθίστανται στην αναπνευστική οδό, στους πνεύμονες, στον οισοφάγο, συσσωρεύονται στα νεφρά και το συκώτι, προκαλούν καρκίνο και οδηγούν στην αναστολή των λειτουργιών ολόκληρου του οργανισμού. Είναι σωστό να ρίξουμε μια ματιά στο «αποτύπωμα ουρανίου» των Αμερικανών στο Ιράκ και στα Βαλκάνια, όπου χιλιάδες πολίτες υπέφεραν από ογκολογία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments