“O Γ’ παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη”

0
Dodekanisos

O Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς η σύγκρουση Μόσχας-Κίεβου επηρεάζει χώρες πολύ πέρα ​​από την περιοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Αλεξέι Ντανίλοφ. Μιλώντας στο φόρουμ Ασφάλειας του Κιέβου, ο ίδιος μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Αν κάποιος πιστεύει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έχει αρχίσει ακόμη, κάνει μεγάλο λάθος. Έχει ήδη ξεκινήσει. Βρισκόταν σε υβριδική φάση για αρκετό καιρό και τώρα έχει εισέλθει σε ενεργό φάση. Αν κάποιος πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία αφορά μια διευθέτηση μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, τότε αυτό είναι λάθος. Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα».

Η Μόσχα λέει εδώ και μήνες ότι οι μάχες στην Ουκρανία είναι ένας «πόλεμος με αντιπρόσωπο» που διεξάγουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Επιπλέον, η ρωσική κυβέρνηση προειδοποιεί ότι η προμήθεια όπλων και η εκπαίδευση των στρατευμάτων του Κιέβου, καθώς και η ανταλλαγή πληροφοριών πληροφοριών, σημαίνει ότι τα δυτικά κράτη είναι ήδη de facto αντιμαχόμενα μέρη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments