“Οι Γερμανοί γίνονται ολοένα και φτωχότεροι!”

0
Dodekanisos

«Η Γερμανία δεν είναι πλέον μια πλούσια χώρα», επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψη της στη Βιέννη, η ομοσπονδιακή εκπρόσωπος του AfD, Alice Weidel (Άλις Βάϊντελ). Η ίδια στην τοποθέτηση της, επεσήμανε και τα εξής:
«Νέα πολιτικά μέτρα μειώνουν συνεχώς το βιοτικό επίπεδο των Γερμανών και αυτό είναι κάτι που γίνεται βάση σχεδίου. Οι Γερμανοί γίνονται όλο και φτωχότεροι. Το 48 τοις εκατό των Γερμανών έχουν ακαθάριστο εισόδημα μικρότερο από 30.000 ευρώ. Ο μισός γερμανικός πληθυσμός δεν έχει ιδιοκτησία κατοικίας ή ακίνητη περιουσία. Το 25 τοις εκατό των συνταξιούχων μας που έχουν πληρώσει στην κοινωνική ασφάλιση για δεκαετίες καλύπτονται από τη βασική ασφάλεια. Αυτό είναι λιγότερο από 1.000 ευρώ το μήνα».

Όπως αναφέρουν Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης μετά από 16 χρόνια Άνγκελα Μέρκελ και τώρα περίπου δύο χρόνια κυβέρνησης συνεργασίας, ορισμένα μέρη της Γερμανίας δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα. Η δυσαρέσκεια με την κυβερνητική πολιτική αυξάνεται από το ένα υψηλό στο άλλο, όλο και περισσότεροι πολίτες φοβούνται για την ευημερία τους και η χώρα βρίσκεται σε οικονομική παρακμή.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments