Αρχική Αθλητικά νέα Οι Έλληνες πολιτικοί «υποκλίνονται» στο μεγαλείο του Αντετοκούνμπο

Οι Έλληνες πολιτικοί «υποκλίνονται» στο μεγαλείο του Αντετοκούνμπο

0
Πηγή: The Wall Street Journal
Dodekanisos

Οι Έλληνες πολιτικοί «υποκλίθηκαν» και αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο NBA. Κολακευτικά σχόλια από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! 

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού

«Απίστευτος Γιάννης! Οι Έλληνες παντού γιορτάζουν!», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά

«Όταν κοιτάς ψηλά, έχεις δύναμη και όρεξη για δουλειά, δεν υπάρχουν όρια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μας κάνει μόνο περήφανους. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και ιδίως για τη νέα γενιά», έγραψε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

«Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών που έζησαν την αδικία, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Παιδιά δύο γονιών που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μεγάλωσαν την οικογένειά τους με αρχές, αξίες και ιδανικά. Σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι που μας γέμισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Είναι τιμή μας που είστε Έλληνες», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας

Αποθεώθηκε και από τον Νίκο Δένδια ο Αντετοκούνμπο

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA με τους Bucks και την ανάδειξή του σε MVP. Μπράβο Γιάννη!», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments