Αρχική Αθλητικά νέα Επίθεση με δακρυγόνα στα αποδυτήρια μετά το Ατλέτικο – Μπόκα!

Επίθεση με δακρυγόνα στα αποδυτήρια μετά το Ατλέτικο – Μπόκα!

1
Πηγή: tycsports.com
Dodekanisos

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στο Ατλέτικο ΜινέιροΜπόκα Τζούνιορς στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Copa Libertadores. Η Μπόκα πέρα από τα πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα ήρθε σε συμπλοκή με την Αστυνομία! Τα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν πως οι Βραζιλιάνοι Αστυνομικοί τους απώθησαν με δακρυγόνα! 

Στο προσκήνιο το VAR

Η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε 3-1 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς. Ο πρώτος αγώνας για την φάση των 16 στο Copa Libertadores στο «Μπομπονέρα» είχε τελειώσει επίσης με 0-0. Στα του αγώνα οι «μποστέρος» προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Μαρσέλο Βεϊγκάντ. Ένα γκολ που δεν μέτρησε ποτέ, καθώς το VAR είδε οφσάιντ. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του τεχνικού της Μπόκα Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο. «Πάλι τα ίδια, είναι ντροπή». Αξίζει να σημειωθεί πως και στον πρώτο αγώνα η Μπόκα είχε ανοίξει το σκορ. Ωστόσο το γκολ είχε ορθώς ακυρωθεί για οφσάιντ. 

Έγιναν Γης Μαδιάμ τα αποδυτήρια

Μετά το τέλος του ματς οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Εκεί διαδραματίστηκε το απόλυτο χάος! Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής οι παίκτες συγκρούστηκαν με τις Αρχές, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και εκτοξεύτηκαν προστατευτικές μπάρες και άλλα διάφορα αντικείμενα. Μεταξύ άλλων η Βραζιλιάνικες Αρχές «απάντησαν» με δακρυγόνα, τα οποία εισέπνευσαν οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα. 

Το κλίμα μύριζε μπαρούτι

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν η Μπόκα αποχώρησε από το γήπεδο. Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οκτώ μέλη του τεχνικού τιμ προήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσουν. Πάντως το κλίμα μύριζε μπαρούτι μετά και την χθεσινή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Βραζιλιάνοι στη Μπόκα στο αεροδρόμιο του Μπέλο Οριζόντε. Αλλά οι δηλώσεις που ακολούθησαν από τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μινέιρο Σέρχιο Κοέλιο. 

Αναγνωρίστηκαν τρεις παίκτες 

Τρεις ποδοσφαιριστές των «μποστέρος» αναγνωρίστηκαν από τις Αρχές. Τους «βαραίνουν» κατηγορίες για επίθεση. Ενώ οι Μάρκος Ρόχο, Σεμπαστιάν Βίγια, ο Κάρλος Ρομπέρτο, ο Κάρλος Σαμπράνο (είχε παίξει στον ΠΑΟΚ) και ο Χαβιέρ Γκαρσία είναι παίκτες υπό διερεύνηση. Επιπλέον συμμετοχή στην σύρραξη είχαν και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Χόρχε Μπερμούδες (γνωστός μας από τον Ολυμπιακό) φέρεται να εξύβρισε τους Αστυνομικούς. Ενώ ο Ραούλ Αλφρέντο Κασίνι, και ο Φερνάντο Γκαγιόσο (προπονητής τερματοφυλάκων) κατηγορούνται επίσης.

Άπαντες έδωσαν κατάθεση και η Μπόκα αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή σήμερα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments