Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Οι διαιτητές τα πήγαν καλά!»

«Οι διαιτητές τα πήγαν καλά!»

2
12
Dodekanisos

Μπορεί για ένα ακόμα σαββατοκύριακο να ακούστηκαν πολλές φωνές για την διαιτησία, όμως δεν φαίνεται πως τις συμμερίζονται οι παρατηρητές διαιτησίας. Και αυτό γιατί κατά την διάρκεια της καθιερωμένης Δευτεριάτικης συγκέντρωσης, όλοι τους είδαν καλούς τους διαιτητές και χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Οι παρατηρητές κατέθεσαν την άποψη τους ενώ αρκετά μεγάλη κουβέντα έγινε και για τα γεγονότα του Παραδεισίου αλλά και για αυτά της Καλύμνου (στο Βαθύ). Σχετικά με τις διαμαρτυρίες της Ασπίδας Σαλάκου για την διαιτησία της Φιλιππάκου, ο παρατηρητής της την βαθμολόγησε με καλό βαθμό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την διαιτησία στο παιχνίδι Ιάλυσος – Αστέρας Παστίδας παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο. Ο παρατηρητής έκρινε ότι ορθώς βγήκε διότι ο παίκτης των «ερυθροκίτρινων» ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Καλή κρίθηκε και η διαιτησία του Στέργου Γιακουμάκη στο παιχνίδι του Κλεάνθη με τον Εθνικό Αρχίπολης και μάλιστα όλοι εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον διαιτητή για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Φώτη Μπανγκούρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αlefantos
Αlefantos
9 years ago

Αν είναι έτσι τα καλά τότε ποία είναι τα κακά?Για το πέναλτι μαιμου υπέρ του Διαγόρα με την Δόξα στα 30 δευτερόλεπτα ούτε λόγος!!!

gate 66
gate 66
9 years ago

[quote name=”Αlefantos”]Αν είναι έτσι τα καλά τότε ποία είναι τα κακά?Για το πέναλτι μαιμου υπέρ του Διαγόρα με την Δόξα στα 30 δευτερόλεπτα ούτε λόγος!!![/quote]
για αυτο εμεινες στασιμος μεχρι σημερα αλεφαντεεεεεεε…….αντιδιαγορητη!!!μην ερθεις ξανα γηπεδο.εισαι τυφλος