Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής

0
Dodekanisos

• Φ.Α. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΑΕ ΚΩΣ 15/09 (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε. ΚΩΣ» Θ. ΜΑΡΙΝΟ Α.Δ. 1184574 ποινή μίας (1) αγωνιστικής επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2η κίτρινη. (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
• Φ.Α. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 15/09 (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Στον ποδοσφαιριστή της «ΔΟΞΑΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ» Π. ΚΑΛΟΥΔΗ Α.Δ. 1249548 ποινή μίας (1) αγωνιστικής παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση) 2η κίτρινη. (Άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 7 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΛΕΡΟΥ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ που διεξήχθη στο Γήπεδο ΛΕΡΟΥ στις 15.09.2019, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Βοηθού προπονητή του σωματείου «ΑΕ ΛΕΡΟΥ» και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. ΕΜΜ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments