Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι 3must have τσάντες για το γραφείο

Οι 3must have τσάντες για το γραφείο

0
Dodekanisos

Σίγουρα πολλές φορές θα σε έχει απασχολήσει το outfitτης δουλειάς σου αφού θέλεις να είσαι απλή και παράλληλα κομψή δημιουργώντας το απόλυτο casualbusinesslook που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Midiφορέματα, maxiφούστες, πουκάμισα στα πιο infashionχρώματα, classicprintsκαι patternsαποτελούν τις πιο safeεπιλογές για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις κάθε μέρα στο γραφείο. Τίποτα από αυτά δεν θα πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου όπως ακριβώς και ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι προκειμένου να παραμένεις chic&stylishακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες.

Φυσικά, το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την κάθε σου εμφάνιση. Μαύρες κομψές γόβες ή πλατφόρμες για τα καλοκαιρινά σύνολα, μαύρα δετά παπούτσια τύπου Oxfordή mules, είναι μερικά από τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Ωστόσο, αγοράζοντας ένα ζευγάρι παπούτσια για το γραφείο αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το χρώμα. Επίλεξε χρώματα που θα ταιριάζουν με τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Σίγουρα δεν πρέπει να λείπει ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες που θα είναι πασπαρτού στην καθημερινότητα σου.

Για να έχεις ένα ολοκληρωμένο στυλ στο γραφείο, την ίδια βάση και προσοχή θα πρέπει να δώσεις και στις τσάντες σου. Φιλική συμβουλή : επίλεξε την κατάλληλη τσάντα για το γραφείο ανάλογα με το πόσα πράγματα χωράει και πόσο σε βολεύει. Μην ξεχνάς πως, καλό θα ήταν οι τσάντες σου να χωράνε laptopή Tablet, την ατζέντα σου και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα όπως κινητό, ακουστικά και τα βασικά καλλυντικά.

Σακίδια πλάτης

Τα σακίδια πλάτης  δεν είναι μόνο για παιδιά, παραπέμποντας αποκλειστικά στο σχολείο. Τα σακίδια πλάτης ή αλλιώς Backpacksείναι πλέον τα αγαπημένα πολλών αφού διαθέτουν άπλετο χώρο ώστε να χωρέσουν όλα όσα χρειάζεσαι για μία μέρα στο γραφείο. Μην ξεχνάς πως με τα σακίδια πλάτης μπορείς να μην έχεις ξεχωριστή τσάντα laptopή τσάντες χιαστί, καθώς στο εμπόριο υπάρχουν πολλά σακίδια πλάτης με ξεχωριστή θήκη γιατο laptopσου ή το tablet.

Τσάντες ώμου

Ίσως από τις πιο βολικές και παράλληλα κομψές τσάντες που μπορούν να χωρέσουν περισσότερα από όσο νομίζεις. Προτίμησε τσάντες ώμου σε κλασικά χρώματα που θα σε συνοδεύουν από το πρωί στο γραφείο έως και νωρίς το βράδυ για το earlydrinkμετά από μία απαιτητική μέρα.

Τσάντες χειρός

Εύκολη να συνδυαστεί και πρακτική είναι η τσάντα χειρός καθώς οι αυστηρές και Basic γραμμές που συνήθως έχει, την καθιστούν ιδανική για alldaylongεμφανίσεις. Δημιούργησε το απόλυτο officelookπου αποπνέει αρμονία και ισορροπία επιλέγοντας την κατάλληλη τσάντα.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments