Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οι 218 ημέρες του Μίχου…

Οι 218 ημέρες του Μίχου…

1
mixos7
Dodekanisos

Διακόσιες δέκα οκτώ ημέρες πρόλαβε να μείνει στον πάγκο του Ιάλυσου ο Πέτρος Μίχος. Ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθροκίτρινους» στις 9 Ιουνίου του 2015 με την συνεργασία τους να ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου του 2016. Μπορεί αυτές οι 218 ημέρες να μην είναι σίγουρα πολλές για έναν προπονητή σε μια ομάδα, οπωσδήποτε όμως στην προκειμένη περίπτωση ήταν αρκετές για τον Αγρινιώτη τεχνικό για να αφήσει την σφραγίδα του στον σύλλογο και να γίνει και ιδιαίτερα αγαπητός στο συντριπτικά περισσότερο φίλαθλο κόσμο του νησιού.
Ο κ. Μίχος «έχτισε» μια καινούργια ομάδα πάνω στα δική του φιλοσοφία όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ και το μόνο σίγουρο είναι ότι εργάστηκε πάρα πολύ σε όλη αυτή την διαδρομή. Από την περίοδο της προετοιμασίας μέχρι και την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Προσπάθησε να μπει και στην διαδικασία οργάνωσης του Ιάλυσου και σε άλλους τομείς όμως είναι σαφές το ότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του.
Ήταν από τους προπονητές που έδειξαν πολλά καινούργια πράγματα στους ντόπιους παίκτες και από αυτούς που σεβάστηκε το …ψωμί του. Πέρα από την εργασία του στο γήπεδο είναι γνωστό ότι αφιέρωσε και αρκετές …εργατοώρες στα γήπεδα του τοπικού μας αλλά και στις Μικτές ομάδες τις οποίες επίσης προσπαθούσε να παρακολουθεί.
Ήθελε να βοηθήσει τους ντόπιους παίκτες και δεν είναι τυχαίο το ότι δέχθηκε να δουλέψει σε μια ομάδα που βασικός της στόχος ήταν να αποτελείται από κυρίως Δωδεκάνησιους παίκτες, κάτι που ασφαλώς και έγινε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.
Η απόφαση να χωρίσουν οι δυο πλευρές ήταν για τους περισσότερους πολύ ξαφνική και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, διότι η ομάδα έως τώρα έκανε μια πολύ καλή πορεία και με βάση τον αρχικό σχεδιασμό που έλεγε παραμονή στην κατηγορία, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Ίσως οι ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια και το γεγονός ότι ο Ιάλυσος δεν έκανε αυτό που λέμε το …μεγάλο διπλό, να ήταν και η αιτία για να επέλθει το …διαζύγιο. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι.
Πλέον ο Ιάλυσος καλείται να μην επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Ο νέος προπονητής Μίλτος Γκόφας, καλείται να μπει άμεσα στην ψυχολογία της ομάδας, να γνωρίσει τους παίκτες και να τους κάνει να συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και κοντά στην 1η θέση της βαθμολογίας, μιας και αυτό μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι και ο νούμερο 1 στόχος της συγκεκριμένης διοίκησης. Ασφαλώς και υπάρχει ρίσκο όταν αποφασίζεις να αλλάξεις τον προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, όμως αυτό είναι κάτι που θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και από την δουλειά που θα κάνει ο κ. Γκόφας ο οποίος θα πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
φιλαθλος
φιλαθλος
8 years ago

δεν υπαρχει προπονητης γκοφας γελοίοι καταλαβαμε θα παει το στησιμο του στησιματος