Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Μίλτος Γκόφας στον Ιάλυσο!

Ο Μίλτος Γκόφας στον Ιάλυσο!

7
gkofas
Dodekanisos

Ο Μιλτιάδης Γκόφας θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Μίχου στην τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου. Ο κ. Γκόφας μέχρι πρόσφατα ήταν στην Καλαμάτα ενώ έχει περάσει από τους πάγκους και άλλων ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθροκίτρινοι» αναφέρει:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μιλτιάδη Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε Αγία Παρασκευή, Π.Α.Ο Ρουφ, Πανηλειακό και Καλαμάτα. Το Δ.Σ καλωσορίζει τον κ.Γκόφα στην ομάδα του Ιάλυσου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mourinio
Mourinio
8 years ago

Τραγικοί πολύ εκεί στον Ιάλυσο κ ειδικά ο πρόεδρος….έδιωξε τον άνθρωπο που έκανε πρωταθλητισμο κ με Ροδίτες κυρίως ποδοσφαιριστες!!!Μάλλον επερνε πολλά κ έφερε άλλον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του αυτόν,και πιο φτηνός!!!Και μεταγραφές έκανες της κλικας του (Αθανασίου,αδερφό )και Φονέας! !!

Παντελης αθανασιου
Παντελης αθανασιου
8 years ago

Ακου φιλε και ΕΣΥ επειδή τα εχω πει και σε αλλον , όταν γραφετε και έχετε @@ να κετε και το ονομα σας όπως εγω απο εκει και πέρα σ δείχνω αν ειμαι κλίκα στο γηπεδο με την πράξεις μ και την αγωνιστικότητα μου , τη γνωμη σ κρατα την για σενα και αν θες πες μας και ΕΣΥ το ονομα σ όπως εγω και πες μας και τι να κανουμε ….. Με εκτίμηση αθανασιου Παντελης !!!

Ιαλυσος
Ιαλυσος
8 years ago

Θα ηταν καλο απο την στιγμη που σχεδον κανεις δν τον γνωριζει σαν προπονητη να κανετε ενα αρθρο με τα επιτευγματα του.Αν ειναι προπονητης που φτιαχνει ομαδες που πρωταγωνιστουν η αν ειναι ενας προπονητης που οι ομαδες του παλευουν για την σωτηρια κ.τ.λ!

nikos karagiannis
nikos karagiannis
8 years ago

Μιλτος Γκοφας ο τυροπιτας οπως τον ειχε πει καποτε ο Αλεξης Κουγιας ειναι για γελια η ιστορια εκει στον Ιαλυσο..

nekrothafres oe
nekrothafres oe
8 years ago

Μπείτε στη παρακάτω σελίδα για να λυθεί η απορία σας!
Επαγγελματική η επιλογή του νέου προπονητή!
Μίλτος Γκοφας του Χρήστου

http://www.christosgofas.gr/

oudeteros
oudeteros
8 years ago

panteli kakos asxolise me to ti leei o kathenas… oti o proedros toy ialisoy tinei na ginei o pio antipathitikos einai gegonos… oti sxedon oles oi omades tis g ethnikis bgainoyn ektos kypellou apo tis ekastotes enosis ayto kati leei… o idios thelei poly to kypello sterontas to dikaioma ston aera i ton diagora tin anodo meso kipelloy… ypostirizo rodo (oxi fanatika) alla re orfanidh imarton tha aneveis g ethniki ok alla me tis 7ares poy rixneis kaneis poli antipathitiki tin omada kai sto telos kanenas filathlos apo ta xoria den tha sas ipostirizi kai me to dikio tou!!! auta

Κωστας
Κωστας
8 years ago

[quote name=”nekrothafres oe”]Μπείτε στη παρακάτω σελίδα για να λυθεί η απορία σας!
Επαγγελματική η επιλογή του νέου προπονητή!
Μίλτος Γκοφας του Χρήστου

http://www.christosgofas.gr/%5B/quote%5D
Γραφεια κηδειων και μνημοσυνα βγαζει!!! Τυχαιο αραγε;;;