Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Στεφάνου έδωσε το «τρίποντο»

Ο Στεφάνου έδωσε το «τρίποντο»

0
Dodekanisos

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η Σύμη επί του Ακουσιλάου στο πρώτο σημερινό ματς για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Το ματς άργησε να ξεκινήσει περίπου είκοσι λεπτά λόγω καθυστέρησης στην άφιξη του γιατρού αγώνα. Στα καθαρά αγωνιστικά στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή χωρίς όμως η άμυνα του Ακουσιλάου να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η Σύμη ανέβασε την απόδοση της και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στην εστία του Αλεξανδρή καταφέρνοντας μάλιστα στο 66’ να πετύχει και το γκολ που έκρινε το νικητή με κοντινό πλασέ του Στεφάνου (1-0).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ακουσίλαος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του πιέζοντας ψηλά τη Σύμη και δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες με τελικό αποδέκτη κυρίως τον Παπακωνσταντίνου που όμως ήταν άστοχος. Έτσι το τελικό σφύριγμα του Διακοφιλιππή βρήκε τη Σύμη νικήτρια αφού ο Ακουσίλαος παρά την κινητικότητα του στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσεν να παραβιάσει την εστία του Τσαβαρή.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Διακοφιλιππής, Μπέκας και Αναστασοπούλου.
ΣΥΜΗ: Τσαβαρής, Τσαουσέλης, Μεγαλούδης (60’ Χότζα), Μπερζέστα, Καραγιάννης, Ζουρούδης, Χατζηπέτρος (65’ Καραβαίλης), Ράπι Α., Στεφάνου, Ράπι Γκ. (89’ Καψής), Τσίκκης
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αλεξανδρής, Αρφαράς, Γιορδαμνης, Χατζηδημητρίου, Κώστας, Καραμολέγκος, (75’ Κασάπι) Τσίγκρηλας (46’ Σάββενας), Θεοδοσίου (50’ Ζότα), Παστός, Νικολίτσης, Παπακωνσταντίνου

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments