Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κάλπασαν τα «ελάφια» στο ντέρμπι!

Κάλπασαν τα «ελάφια» στο ντέρμπι!

0
Dodekanisos

Χάρις τα γκολ των Χατζηλίοντα (4΄) και Πιτταρά (92΄) Ρόδος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Σε γενικές γραμμές το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τη Ρόδο να αξιοποιεί αυτές που δημιούργησε και να πανηγυρίζει το τρίποντο της νίκης.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Χατζηλιόντα ύστερα από την κάθετη πάσα του Ιμεραλιλάι. Όσο περνούσε η ώρα ο Ιάλυσος ανέβαζε την απόδοση του έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία ωστόσο υστερούσε στην δημιουργία φάσεων αφού και η Ρόδος αμυντικά ήταν εξαιρετικά και δεν άφηνε τους κατάλληλους διαδρόμους. Τελικά μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του κ. Τερεζόπουλου να πηγαίνει προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο η Ρόδος ήταν καλύτερη δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτό το διάστημα σε δεύτερο τέρμα. Από την άλλη ο Ιάλυσος από το 65ο λεπτό και έπειτα ανέβηκε πήρε την κατοχή με το μερός όμως έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και να απειλήσει τα καρέ του Πάππου. Λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του κ. Τερεζόπουλου «καθάρισε το παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Πιτταράς στο 92΄.

Φάσεις και γκολ

4΄ Ωραία κάθετη του Ιμεραλιλάι στον Χατζηλιόντα αυτός με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σταυλάς ενώ ήταν μόνος έξω από την περιοχή, ανατράπηκε από τον Κουρούπη με τους φιλοξενούμενους να “φωνάζουν” για αποβολή (προφανή θέση για γκολ) και τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα και φάουλ.

49΄ Ο Χατζηλιόντας από πλάγια θέση θα πλασάρει με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει.

50΄ Στην εξέλιξη της φάσης η Ρόδος κέρδισε έμεσο, ο Πιτταράς εκτέλεσε η μπάλα χτύπησε στα σώματα ενώ στη συνέχεια βρήκε και στο δοκάρι.

56΄ Σουτ του Κουρούπη από το ύψος της περιοχής, ψηλά άουτ.

84΄ Κάθετη του Ρεκλείτη στον Καρπαθάκη αυτός δεν πρόλαβε καλά τη μπάλα και ο Πάππος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Καλύτεροι των νικητών οι Χατζηλιόντας και Στεφανίδης, από τον Ιάλυσο προσπάθησε ο Σταυλάς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κοσικίδης Συμεών (Αθηνών) , με βοηθούς τους Λεωνίδα και Μανούρα (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιμογιάννης, Ολιβέιρα (12΄ λ.τρ. Στάτης), Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου (73΄ Κασαπάκης), Χατζηλιόντας, Δημητριάδης (67΄ Δημητριάδης), Στεφανίδης, Πιτταράς

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης (74΄ Καρπαθάκης), Σταυλάς (58΄ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Αχείμαστος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Ρίκκα, Σπάρταλης (80΄ Νυφαδόπουλος), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments