Αρχική Videos “Ο πόλεμος Ρωσίας και Δύσης θα διαρκέσει πολύ!”

“Ο πόλεμος Ρωσίας και Δύσης θα διαρκέσει πολύ!”

0

«Ο αγώνας της Ρωσίας με τη Δύση είναι ένα πόλεμος με την ευρεία έννοια και είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει», δήλωσε με νέα τοποθέτηση που έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

 

«Αν εννοείτε, ας πούμε, πόλεμο σε ένα ευρύ πλαίσιο – μια αντιπαράθεση με εχθρικά κράτη, με μη φιλικές χώρες, έναν υβριδικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον της χώρας μας – είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει. Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί, σίγουροι, με τον εαυτό μας -συγκεντρωμένοι και ενωμένοι γύρω από τον πρόεδρο Πούτιν», είπε σε συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και εάν υπάρχει πιθανότητα να τελειώσει φέτος.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την «σύσκεψη κορυφής για τη δημοκρατία», είπε ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να δώσουν διαλέξεις σε άλλες χώρες, αλλά τέτοιες νουθεσίες δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από πολλά κράτη. «Η Αμερική, η οποία εξακολουθεί να διεκδικεί ό,τι είναι ο μέντορας του κόσμου όταν πρόκειται για τη λεγόμενη δημοκρατία, κάνει ήδη μια δεύτερη προσπάθεια να συγκεντρώσει μια σειρά από χώρες που βλέπει ως μαθητές της προκειμένου να εμπλακούν στην ηθικοποίηση».

Η δεύτερη «σύσκεψη κορυφής για τη δημοκρατία» πραγματοποιείται μέσω βίντεο και συμπροεδρεύεται από τη Ζάμπια, τη Δημοκρατία της Κορέας, την Κόστα Ρίκα, την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρώτη σύνοδος κορυφής οργανώθηκε από τις ΗΠΑ τον περασμένο Δεκέμβριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments