Αρχική Videos O Όρμπαν αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον Ζελένσκυ στις Βρυξέλλες!

O Όρμπαν αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον Ζελένσκυ στις Βρυξέλλες!

0

Αρνήθηκε να χειροκροτήσει τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι, ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, πριν από μια κοινή φωτογράφηση των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Το σχετικό βίντεο δείχνει τον Ζελένσκι, συνοδευόμενο από τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, να πλησιάζει τους αρχηγούς των κρατών μελών της ΕΕ. Όλοι, χειροκρότησαν τον πρόεδρο της Ουκρανίας, με εξαίρεση τον Όρμπαν, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ειδική σύνοδο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ζελένσκι ευχαρίστησε τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη βοήθειά τους και πρόσθεσε ότι η χώρα του πλησιάζει περισσότερο στην ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτή η επίσκεψη ήταν το δεύτερο ταξίδι του Ζελένσκι στο εξωτερικό μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης. Την προηγούμενη μέρα, επισκέφτηκε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Από την αρχή της σύγκρουσης στην Ουκρανία, οι ουγγρικές αρχές δήλωσαν επανειλημμένα ότι δεν θα προμήθευαν όπλα στις αρχές του Κιέβου και δεν θα επέτρεπαν σε άλλες χώρες να τα μεταφέρουν μέσω της επικράτειάς τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments