Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ορφέας …μίλησε στο 84′!

Ο Ορφέας …μίλησε στο 84′!

0
orfeas pastida
Dodekanisos

Με ισοπαλία 1-1 τελείωσε ο αγώνας μεταξύ του Ορφέα και του Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, αρκετές φάσεις και βέβαια αγωνία για την τελική του έκβαση. Οι γηπεδούχοι αισθάνονται πικρία για το πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες για το γκολ αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική καλή ευκαιρία που έκαναν μέχρι το 30΄ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 17΄ όταν ο Κυρίτσης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκοψε την μπάλα στον Λενιού, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ερνικιόλι και έκανε το 0-1. Στο 22΄ από φάουλ του Πάπα η μπάλα κόντραρε σε κεφάλι αντιπάλου και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και προσπαθούσαν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους , κάτι που το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Οι «κόκκινοι» όμως συνέχισαν τις προσπάθειες τους για την νίκη αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 84΄ με τον Αμπελά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κοσμάς (έκανε χέρι στην περιοχή). Στο 87΄ ο Αστέρας είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Καλαγρή, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως ο Ορφέας από το 83΄αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Βιδίνη (είχαν συμπληρωθεί και οι τρεις αλλαγές).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Διακοφιλιππής, Βουτσάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνικιόλι, Γεωργιάδης (34’ Οσάφι), Γαλουζής, Βιδίνης, Μανδαλιός, Κουλουριώτης, Αμπελάς, Ροδίτης (55’ Γκρέμσι), Τσαγκάρης, Κιάρι (69’ Τσικούρης), Παπαδόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ:Ροδανάκης, Εμίρογλου, Πάπα, Λενιού (83’ λ.τ. Καρδούλιας), Καλαιτζίδης, Παυλίδης (37’ λ.τ. Σπάτα), Χαριτάκης, Καραγιάννης, Αυγενικού Χρ., Καλαγρής, Κυρίτσης (62’ Κονόμι)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments