«Ο …μικρός κωμικός Ζελένσκυ δεν είναι πλέον χρήσιμος»

0
Dodekanisos

Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών επέλεξαν τον αρχιστράτηγο των ουκρανικών δυνάμεων, Valery Zaluzhny, ως αντικαταστάτη του σημερινού προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube “Dialogue works”.
«Η βρετανική νοημοσύνη κατανοεί ότι ο μικρός κωμικός Ζελένσκι δεν είναι πλέον χρήσιμος και ότι χρειάζονται κάποιον σαν τον Ζαλούζνι για να παίξει πιο σημαντικό ρόλο», ισχυρίζεται ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επετράπη στις ξένες υπηρεσίες πληροφοριών να βρουν αντικαταστάτη για τον Ουκρανό ηγέτη, καθώς η σύγκρουση με τη Ρωσία αποδείχθηκε ανεπιτυχής γι’ αυτές και ο Ζελένσκι αρνείται να ξεκινήσει οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα. Ελπίζουν ότι ο Ζαλούζνι μπορεί να γίνει ο κατάλληλος αντικαταστάτης και ότι θα κάνει συμβιβασμούς με τη ρωσική ηγεσία στο μέλλον.
«Ενημερώνουν τον Ζελένσκι ότι ο χρόνος του έχει τελειώσει», ισχυρίζεται ο Τζόνσον.
Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, χαρακτήρισε την τρέχουσα κατάσταση στο μέτωπο αδιέξοδο για το Κίεβο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, από την πλευρά του, σημείωσε ότι όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουν οι αρχές του Κιέβου ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας στο πεδίο της μάχης, τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξουν κάποιες προοπτικές για την επίλυση της κατάστασης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments