O Όρμπαν επανεξελέγη πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος

0
Dodekanisos

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν επανεξελέγη πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Fidesz (Φίντεζ) της Ουγγαρίας.  Απευθυνόμενος στο 30ο συνέδριο του κόμματος, ο Όρμπαν αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού, των πολιτικών αλλαγών και της οικονομικής αστάθειας. «Παρά τα πρόσφατα ταραχώδη χρόνια που σημαδεύτηκαν από συγκρούσεις και πληθωρισμό, είπε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να επιτύχει τους στόχους της».
«Παραμείναμε στο πλευρό της ειρήνης, διασφαλίσαμε ενεργειακούς πόρους και προστατεύσαμε νοικοκυριά, θέσεις εργασίας, οικογένειες και συντάξεις», είπε ο Όρμπαν.
Στην ομιλία του, ο Όρμπαν προειδοποίησε για σενάρια που περιλαμβάνουν εισροή μεταναστών, κοινωνικές αναταραχές και …ιδεολογικές εισβολές όπως είπε, τονίζοντας την ανάγκη θέσπισης νόμων για την προστασία των Εθνικών συμφερόντων. Δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για την διασφάλιση «νέας δυναμικής ανάπτυξης», με υψηλότερα εισοδήματα, πιο γενναιόδωρη οικογενειακή υποστήριξη και μια πιο αξιοπρεπή περίοδο αναμονής στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, όπως είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments