Αρχική Ροδίων Άθλησις «Ο Κύζικος έχει τρωτά σημεία!»

«Ο Κύζικος έχει τρωτά σημεία!»

0
mosxous xristos
Dodekanisos

Την άποψη του για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Κύζικο (τον οποίο αντιμετώπισαν και στο κύπελλο), για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. κατέθεσε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ροδίων Άθλησις και τον Ανδρέα Γαβαλά, ο Χρήστος Μοσχούς. Ο έμπειρος παίκτης τόνισε:
«Στο Κύπελλο οι ομάδες παίζουν πιο χαλαρά, ο Κύζικος είναι μια ομάδα πλήρης , που πρωταγωνιστεί, και θα κονταροχτυπηθεί με τους άλλους 2 που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι υπερ ομάδα ,έχει κάποια αδύναμα τρωτά σημεία, τα οποία θα χτυπήσουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό , από το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι , στο οποίο έστω και ένας βαθμός θα μας βοηθήσει πολύ»
-Πιστεύετε ότι θα βοηθήσει και ο κόσμος , γιατί εκτός έδρας τον κοντράρατε τον Κύζικο, παρόλο την δυναμικότητά του και εντός τώρα θα έχετε την ενίσχυση του κόσμου.
«Σίγουρα εντός ο κόσμος μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι μας , τον θέλουμε κοντά μας, το μότο μας είναι ότι δεν είναι αγώνας , είναι γιορτή και προσκαλούμε όλους τους φίλους του Βόλεϊ και όχι μόνο να έρθουν , να απολαύσουν το παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα μας».
-Στο Ρέθυμνο στο οποίο αγωνιστήκατε πριν από μερικές ημέρες με την τοπική ομάδα (3 – 0 σετ), υπήρχαν πολλές δυσκολίες ,πως βιώσατε αυτή την «μάχη» ;
«Στο Ρέθυμνο , πήγε σχεδόν η μισή ομάδα , πήγαμε καθαρά για να προσπαθήσουμε με τις υπάρχουσες δυνάμεις να κάνουμε , ότι καλύτερο μπορούσαμε , ήταν δύσκολη αποστολή και το Ρέθυμνο μια πλήρης ομάδα. Παίξανε πάρα πολύ καλά τα παιδιά και πιστεύω πως στο μέτρο των δυνατοτήτων μας , ήταν ικανοποιητική η απόδοσή μας. Το Ρέθυμνο είναι μια από τις 3 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα , οπότε εκ των πραγμάτων η αποστολή ήταν δύσκολη».

Ανδρέας Γαβαλάς – http://rodiwnathlishs.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments