Αρχική Αθλητικά νέα Ο Κριστιάν Έρικσεν ποζάρει ευδιάθετος με νεαρό θαυμαστή του

Ο Κριστιάν Έρικσεν ποζάρει ευδιάθετος με νεαρό θαυμαστή του [pic]

0
Πηγή: news247.gr
Dodekanisos

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δείχνει σταθερά να αναρρώνει από το καρδιακό επεισόδιο που είχε στο ματς της Δανίας κόντρα στη Φιλανδία. 

Στις 12/6 για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO, Δανία και Φιλανδία (0-1) αναμετρήθηκαν στο στάδιο «Πάρκεν». Περίπου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο έδαφος. Άπαντες «πάγωσαν» και ειδικά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση τον ιατρών ήταν πως ο Έρικσεν έπαθε καρδιακή προσβολή. Όπως τόνισε ο επικεφαλής ιατρός της Δανίας ο Έρικσεν «είχε φύγει από τη ζωή και επανήλθε». Η ζωή του σώθηκε από την έγκαιρη χρήση του απινιδωτή από το ιατρικό επιτελείο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. Πήρε εξιτήριο στις 18 Ιουνίου μετά από επιτυχημένο χειρουργείο. 

Χθες (3/7) τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία φωτογραφία του κατά την οποία πόζαρε με έναν νεαρό θαυμαστή του. Ο 11χρονος Δανός Björn Bindzus αμέσως κοινοποίησε την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γρήγορα έγινε viral. Ο Έρικσεν εμφανίζεται σε καλή φυσική κατάσταση και αρκετά ευδιάθετος. Φυσικά αυτό το χαμόγελό του μπορεί να συνδυαστεί και με την πρόκριση της Εθνικής Δανίας στα ημιτελικά του EURO! 

«Πόσο χαρούμενος είμαι. Ο πιο διάσημος άντρας του κόσμου δίπλα μου», έγραψε ο νεαρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήμουν νευρικός και εντελώς άφωνος όταν έπρεπε να ρωτήσω για την φωτογραφία, αλλά είμαι περήφανος που το έκανα και είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα» δήλωσε ο 11χρονος.

Η σχετική  φωτογραφία: 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjørn Bindzus (@bjornbindzus)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments