Αρχική Αθλητικά νέα O Κολοσσάρας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Κιμ Τιλί

O Κολοσσάρας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Κιμ Τιλί [pic]

0
Φωτογραφία: FACEBOOK / KOLOSSOS H HOTELS OFFICIAL
Dodekanisos

Ο Κιμ Τιλί έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (22/8) στη Ρόδο. Στον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας», τον υποδέχθηκε ο Κολοσσάρας. 

Μετά από περίπου τρία χρόνια ο Κιμ Τιλί επέστρεψε στην Ελλάδα και την Basket League για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου. Έχοντας μία πλούσια καριέρα να τον ακολουθεί σε Γαλλία, Ισπανία, Μαυροβούνιο και Ιαπωνία στα 33 του ήρθε να βοηθήσει τον Κολοσσό με την εμπειρία του.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές  είχε ανακοινωθεί από τις 6/8. Ο Γάλλος πάτησε σήμερα το πόδι του στο «σμαραγδένιο» νησί για την μόνιμη εγκατάστασή του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Κολοσσάρας, η μασκότ του Κολοσσού και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής των «θαλασσί», Ηλίας Καντζούρης αποφάσισε να επενδύσει στα προσόντα του Γάλλου ψηλού (2.11 μέτρα). Φυσικά πήρε και το αναμενόμενο ρίσκο. Αυτό των τραυματισμών. Ο Τιλί υπήρξε αρκετά επιρρεπής στον τομέα αυτό. Μάλιστα, είχε υποστεί απρόσμενο τραυματισμό στον Ολυμπιακό που τον πήγε αρκετά πίσω. Σαν αποτέλεσμα δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και αναμενόμενα είχε αποχωρήσει. Κάτι που ευχόμαστε να αποφύγει όσο θα φοράει την φανέλα του Κολοσσού.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments