Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Κλεάνθης σε τουρνουά της Κω

Ο Κλεάνθης σε τουρνουά της Κω

0
Dodekanisos

Ο ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ θέλοντας να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στα παιδιά της ακαδημίας του διοργανώνει ταξίδι στην Κω για συμμετοχή σε τουρνουά Junior.

Συγκεκριμένα μετά την απόφαση μας για την διοργάνωση του ταξιδιού επικοινωνήσαμε με την ακαδημία του ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ ο οποίος μετά χαράς θα είναι ο οργανωτής του τουρνουά.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι και ο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ανήκει και αυτός στο δίκτυο ακαδημιών της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Το τουρνουά είναι φιλικού χαρακτήρα και θα συμμετέχουν οι εξής ακαδημίες.

Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΩΡΑΣ ΚΩ, Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ, Α.Ε. ΚΩΣ, Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΙ Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Πιστεύουμε πως τέτοιου είδους εμπειρίες δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν την διαδικασία μιας αποστολής, να καταλάβουν τις υποχρεώσεις τους και να ευχαριστηθούν αυτό που αγαπάνε.

Τέλος δίνουμε υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο και για την βελτίωσή μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ανταγόρα και ιδιαίτερα τον ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ για την διοργάνωση και τις υπόλοιπες ακαδημίες για την συμμετοχή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments