Αρχική Στήλες Απόψεις Ο καλός προπονητής και άδικα ν απολυθεί, ξέρει να σιωπά

Ο καλός προπονητής και άδικα ν απολυθεί, ξέρει να σιωπά

0
ssssss
Dodekanisos
Του Τάσου Βογιατζόγλου

Θα είναι στην ομάδα μέχρι την 28η Οκτωβρίου ; Αυτό είναι το συνηθισμένο ερώτημα , που αφορά την διάρκεια παραμονής των προπονητών στην ομάδα του.
Νοερά θεωρείται το πρώτο πλατύσκαλο αυτή η ημερομηνία, για την συνέχιση η όχι της συνεργασίας, κάθε προπονητή με το σωματείο του.|
Αυτό το πλατύσκαλο ,πέρασαν και την ποδοσφαιρική, αγωνιστική περίοδο 2010-2011, κακοί προπονητές.
Ναι υπήρχαν πολλές κακες επιλογές σωματείων, για την θέση  του προπονητή.
Μια χαρακτηριστικά κακή επιλογή , είναι όταν επαναπροσλαμβάνουν προπονητή που ήταν παλαιότερα στην ομάδα και στο ενδιάμεσα χρονικό διάστημα, τους είχαν κατηγορήσει.
Ο Άρης Κακνης, είναι επί σειρά ετών, παραγοντας του Κολοσσού. Αν κάποιος ζητήσει την γνώμη του, από αυτόν το πρακτικό και έμπειρο Ροδίτη παραγοντα, σχετικα με την πρόσληψη προπονητή θα σου πει. “Μην ξαναφέρνεις πίσω παλιό προπονητή σου, που εν τω μεταξύ ήταν ,αχάριστος και αγνώμονας, με λόγια και με έργα στο σωματείο σου.”
Εγώ θα έδινα μια πιο κακιά συμβουλή  “Μην επαναπροσλάβεις το άτομο που κατηγορεί αριστερά – δεξιά,  ομάδα που είχε εργαστεί, στο παρελθόν”
Ο καλός προπονητής και άδικα να απολυθεί, ξέρει να σωπαίνει. Γιατί γνωρίζει ότι αυτός που πετάει λάσπη συνήθως, χάνει έδαφος. Ξέρει ότι τα σημερινά του λόγια ,πρέπει να είναι γλυκά γιατί στο μέλλον , ίσως χρειαστεί να τα φάει.
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι παράγοντες αιφνιδιαζονται, όταν τους κατηγορεί ο προηγούμενος προπονητής τους .Αφού όταν δούλευε μ αυτούς, σίγουρα θα τον άκουγαν να κατηγορεί ,κάποιους άλλους. Τότε ήταν καλά ; τώρα που κατηγορεί τους ίδιους δεν είναι??
Το ίδιο συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή, ειδικά των γυναικών. Όπου η Στέλλα αρεσκεται , ν ακούει τα κουτσομπολιά από την  Κατινα 
Αγνοώντας ότι κάποτε η Κατινα θα μεταφέρει κακοπροαίρετα, τα μυστικά της Στελλας κάπου αλλού…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments