Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής Σακελλάρης είχε κέφια

Ο Ηρακλής Σακελλάρης είχε κέφια

0
Dodekanisos

O  έμπειρος παίκτης σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3 – 2

Εκμεταλλευόμενη τα λάθη στην άμυνα, η Τήλος κέρδισε εκτός έδρας την Χάλκη, με 3-2, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια, όμως η άμυνα τους αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’, όταν ο Σακελλάρης Η. απέφυγε τους αντιπάλους του και πλάσαρε εύστοχα (0-1). Στο 25’, ο ίδιος παίκτης, με παρόμοιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2) και την έστειλε με καλό προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Χάλκη βρήκε γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Καραμπάσης είδε τον Χατζηνικόλα εκτός εστίας και με ένα πλασέ, μείωσε σε 1-2, βάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Ωστόσο, στο 52΄, ο Σακελλάρης Η., με σουτ πέτυχε το τρίτο προωπικό του τέρμα (1-3). Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν, και στο 55’, ο Μπιζάτης, με κεφαλιά μείωσε εκ νέου σε 2-3. Από εκεί και πέρα, η Χάλκη δημιούργησε ευκαιρίες, απείλησε την αντίπαλη εστία και πίεσε αρκετά, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.

Διαιτησία: Παπακωνσταντίνου, Γιακουμάκης, Αναστασοπούλου
ΧΑΛΚΗ: Παπαθεοδώρου, Αράπης (53’ Παπανικολάου), Μουστούκης (89’ Φλεβάρης), Τσιώνης, Fero, Κυπραίος, Καραμπάσης (65’ Ξηροκώστας), Γκαμαλέτσος, Γούλας, Μπιζάτης, Δράμη.
ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Μόσχου, Οίκουτας (87’ Βογιατζής), Ζγκούρος (85’ Δανιήλ), Νικολής, Σακελλάρης Η., Φιλακούρης (65’ Μακρής), Agolli, Οικονόμου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments