Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο Ηρακλής που όλοι αγαπάμε να είναι ψηλά»

«Ο Ηρακλής που όλοι αγαπάμε να είναι ψηλά»

0
mpilias giorgos
Dodekanisos

Δηλώσεις σχετικά με την ανανέωση του με την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών παραχώρησε στο news12.gr ο ένας εκ των αρχηγών Γιώργος Μπιλιάς. Ο πολύπειρος παίκτης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά καθώς και για την αγάπη του για το σύλλογο του χωριού , αφού παίζει εκεί από την ηλικία των 12 ετών ανελλιπώς. Αναλυτικά:

«Μετά από μια σύντομη συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας αποφάσισα για άλλη μια χρονιά να παραμείνω και να βοηθήσω την ομάδα του χωριού μου.
Θέλω να διευκρινίσω ότι η συνάντηση έγινε όχι γιατί υπήρχε ενδεχόμενο να πάω σε άλλο σύλλογο αλλά για το αν θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο.
Είμαι στην ομάδα του Ηρακλή από την ηλικία των δώδεκα ετών και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συνεχίσω κάπου αλλού.
Σύμφωνα με την φιλοσοφία της ομάδας να πρωταγωνιστεί, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ηρακλή για άλλη μια χρονιά να διατηρείται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Για να το καταφέρουμε αυτό , θα χρειαστούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο του χωριού στο πλευρό μας, να μας βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Για να καταφέρουμε να έχουμε τον Ηρακλή που όλοι αγαπάμε ψιλά εκεί που του αξίζει.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments