Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής …γκρέμισε τον Αστέρα!

Ο Ηρακλής …γκρέμισε τον Αστέρα!

0
11
Dodekanisos

Σε …περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ο Ηρακλής Λάρδου και κέρδισε άνετα στο γήπεδο της Μαλώνας τον Αστέρα Μασσάρων με 3 – 0. Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, «γκρεμίστηκε» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο 83’ όταν μετά από σύγχυση στα καρέ του Ηρακλή, ο Μουσακίνιας έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 27’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικλλί και λάθος κοντρόλ στην άμυνα του Αστέρα, ο Στέφανος Ευαγγελίδης έκανε ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ και έκανε το 1 – 0. Στο 38’ ο ίδιος παίκτης (μετά από σέντρα του αδελφού του Γιάννη), βρέθηκε στην αριστερή γωνία της μικρής περιοχής και αφού «άδειασε» έναν αμυντικό, με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 75’ ο Γιάννης Ευαγγελίδης, μετά από κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Στεφανάκης, Καλκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης Στέργος, Καμμάς, Καλοπήτας, Νικολλί, Παπαιωάννου, Διακοβασιλείου Σταύρος, Καλανδράνης (78’ Νικολής), Χαρίτος (84’ Ευαγγελίδης Στέφανος του Ν.), Μουστάκας (62’ Καφάλας), Ευαγγελίδης Γιάννης, Ευαγγελίδης Στέφανος του Ε.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Παπαδόπουλος Γιάννης, Λαγοπάτης, Κουρμαδιάς (58’ Νικήτας), Σκυλλαράκης, Μουσακίνιας, Πέρος, Καρτάλης (26’ Μυλωνάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments