Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λογάριαζε χωρίς …τον ξενοδόχο!

Λογάριαζε χωρίς …τον ξενοδόχο!

0
agios akousilaos
Dodekanisos

Αν και προηγήθηκε με 2 – 0, ο Ακουσίλαος απέτυχε να πάει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο γήπεδο Κοσκινού καθώς λογάριαζε χωρίς τον …ξενοδόχο. Ο Άγιος Ισίδωρος έπαιξε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας (2 – 2). Στο ίδιο διάστημα, οι του Ακουσιλάου δεν είχαν καλή απόδοση και έδωσαν πολλούς χώρους στους αντιπάλους τους. Αντίθετα. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πετυχαίνοντας δυο τέρματα ίσως πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι…
Τα γκολ
Στο 23’, ο Καραμέτα από το ύψος του πέναλτι, με ωραίο πλασέ έκανε το 0 – 1. Είχε προηγηθεί ωραία πάσα του Σαχίνη στον οποίο ανήκει το …μισό γκολ.
Στο 40’, ο Γκλάβας μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0 – 2.
Στο 53’ ο Κώστος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργαλλής μειώνοντας το σκορ (1 – 2).
Στο 74’ ο Μαούνης μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή, με προβολή έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2.
«Πάγωσε» το γήπεδο!
Σημειώνεται ότι στο 80’, ο Σαχίνης μετά από κόντρα με έναν αντίπαλο, έχασε τον βηματισμό του και έπεσε ανάσκελα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα έμεινε ακίνητος για ορισμένα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα το γήπεδο να «παγώσει». Σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα, ο παίκτης δεν υπέστη γύρισμα γλώσσας αλλά πιθανό κάποια διάσειση και του πρότεινε να πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Καλύτεροι του Αγίου Ισιδώρου οι Γεωργαλλής, Φωτεινής και Κιαουρτζής. Άρεσαν από τον Ακουσίλαο οι Γκλάβας, Σαχίνης και Κατσαράς. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 39’ (μαρκάρισμα στον Σάββενα Στ.) όπου υποστηρίζουν ότι υπήρχε πέναλτι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος και «βοηθοί» του ήταν οι Ορφανός και Αχιολάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Φωτεινής, Δημητράκης, Αναστασάς, Κώτσος, Βονάκης, Στραβογιάννης (46’ Ταμπουράς), Γεωργαλλής, Σάββενας Στ., Σάββενας Κ. (60’ Μαούνης), Διακοπαρασκευάς (40’ Κιαουρτζής)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Μπαλλής, Κατσαράς, Αρνίταλης, Τσίρκος, Καραμούτας, Καραμέτα (63’ Μαγκανάς), Σάββενας Γ., Σαχίνης (83’ λ.τ. Μωραίτης), Λαμπριανός, Γκλάβας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments