Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική O Ηλυσιακός είχε το κίνητρο…

O Ηλυσιακός είχε το κίνητρο…

0
ialisos oloi
Dodekanisos

Ο Ηλυσιακός είχε το κίνητρο και τελικά κατάφερε να κερδίσει μέσα στο «Οικονομίδειο» τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Αθηνών, σε συνδυασμό και με την ήττα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Νεάπολη κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι στο «Οικονομίδειο» με τον Ιάλυσο να έχει και πολλές αλλαγές στη σύνθεση του. Χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα αρκετοί νεαροί παίκτες μιας και οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι του Ηλυσιακού είχαν το κίνητρο βέβαια και με δυο τέρματα του Ηλία Ιωάννου «καθάρισαν» τον αγώνα και παράλληλα και την παραμονή.\

Το φιλμ του αγώνα

Στο 18’ ο Ρόπας μπήκε στην περιοχή από ατ αριστερά και δέχθηκε μαρκάρισμα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να εκτελεί εύστοχα ο Ιωάννου (0 – 1)

Εκτέλεσε κόρνερ ο Πιπίνης στο 33′ και ο Μπίρης έκανε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε άουτ.

Στο 36΄ο Ταουλάντ πάσαρε στον Μπαρμπαγιάννη ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε πήρε ύψος και ο τερματοφύλακας γου Ηλυσιακού απόκρουσε δύσκολα με το ένα χέρι σε κόρνερ

Στο 38′ ο Ξαγοράρης έκανε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά αλλά ο νεαρός Σπανός έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 84′ μετά από σουτ του Αμανατίδη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά της έφθασε στον Ιωάννου ο οποίος από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ με κεφαλιά έκανε το 0 – 2.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Σπανός, Ταουλάντ, Αχείμαστος, Φυλακούρης (61’ Δελαπόρτας), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κρεκούκιας (31’ λ.τ. Καλιώρας), Χατζηφούντας, Μπαρμπαγιάννης, Αρχοντούλης, Καρπαθάκης (73’ Σπάρταλης) (Στον πάγκο οι Ρίκκα, Σπάρταλης, Δελαπόρτας,, Καλλιώρας και Πρίφτης)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μέξης,Ντουμπερές, Κούντου (88’ λ.τ. Φλέγκας), Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (56’ Θαναηλάκης), Πιπίνης, Ιωάννου, Ξαγοράρης (66’ Δημακάκος), Ρόπας (Στον πάγκο οι Θαναηλάκης, Γκίνιας, Δημακάκος, Κοντοπίδης, Φλήγκας, Γραμματικός, Πουλάκης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments