Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ο Γιάννης Χατζηπέτρος προστέθηκε στην οικογένεια των Πανθήρων

Ο Γιάννης Χατζηπέτρος προστέθηκε στην οικογένεια των Πανθήρων

0
Dodekanisos

Ο Γιάννης Χατζηπέτρος θα είναι το νέο πρόσωπο της οικογένειας των Πανθήρων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ίδιος αναλαμβάνει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο είναι αποφασισμένος να δώσει τα φώτα του στα νεαρά παιδιά προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αναδειχθούν μέσα από το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:
“Με χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Διάκου να συνεργαστώ στην ομάδα των Πανθήρων. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα με παιδιά τα οποία έχουν όρεξη για δουλειά όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Με την ίδια όρεξη και εγώ αναλαμβάνω τα καθήκοντα προκειμένου να βοηθήσω στην ανάδειξη της ομάδας και των παιδιών στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο”.

Ο Γιάννης Χατζηπέτρος σαν τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 18 ομάδες και έχει “γράψει” 480 συμμετοχές. Σαν προπονητής η πορεία του είναι η ακόλουθη:
’96 – ’98 Χαραυγιακός Ακαδημίες
’98 – ’99 Άρης Βούλας
’99 – ’00 Ατρόμητος Χαλανδρίου (2ος σε παγκόσμιο κύπελλο στη Σουηδία Θ14)
’00 – ’04 ΑΕ Γαλατσίου
’04 – ’05 ΑΟ Βριλησσίων
’05 – ’08 Άγιαξ Ταύρου
’08 – ’10 Υπεύθυνος Ακαδημιών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας
’10 – ’12 ΑΕ Κηφισιάς
’12 – ’13 Χαλκηδόνα
’13 – ’18 Ατρόμητοι Ρόδου
’18 – ’20 ΠΑΕ Ρόδος

“Χαρά μας που έχουμε κοντά μας τον Χατζηπέτρο”

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος των Πανθήρων Κωνσταντίνος Διάκου, με δήλωση του τόνισε τα εξής:
“Είναι μεγάλη μας χαρά που προστέθηκε στην οικογένεια μας ο Γιάννης Χατζηπέτρος. Είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας. Πάντοτε θα κάνουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά προκειμένου να μπορέσουν να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments