Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 EEA: “Πράσινο” στον Διαγόρα, “κόκκινο” στη Ρόδο

EEA: “Πράσινο” στον Διαγόρα, “κόκκινο” στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Κανονικά εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Διαγόρας. Αντίθετα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε το ίδιο και για τη Ρόδο. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει τα ακόλουθα:
“Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς. ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αιτήματος του πληρεξούσιου δικηγόρου για 05.10.21.

Α. ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΕ & ΤΑΑ:
ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΤΑΑ ΠΑΟΚ
ΤΑΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments