Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ο Φοίβος Κω δεν συμφωνεί με την Τ.Ε.

Ο Φοίβος Κω δεν συμφωνεί με την Τ.Ε.

1
foivos ko
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση της Τοπικής Επιτροπής να επιβάλλει υποχρεωτικά την παρουσία των γιατρών στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων, εξέδωσε ο Φοίβος της Κω. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:
«Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει για την υποχρεωτική εξασφάλιση σε κάθε αγώνα την παρουσία ΙΑΤΡΟΥ, έχουμε να δηλώσουμε πως το σωματείο μας είναι αντίθετο με την τροποποίηση της προκήρυξης στο σημείο που αφορά την υγειονομική κάλυψη. Πως γίνεται τροποποίηση στην προκήρυξη του πρωταθλήματος χωρίς να έχει προηγηθεί η σύσκεψη με τα σωματεία; Στην περίπτωση που επιβάλλεται ΜΟΝΟ η παρουσία ιατρού στους αγώνες, να γνωρίζετε ότι το σωματείο μας θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση. Αναλογιστείτε ότι σε κάθε αγώνα του ανδρικού πρωταθλήματος έχετε επιβάλει τα παρακάτω: 1. Δαπάνη διαιτησίας, 2. Δαπάνη γραμματείας, 3. Δαπάνη μετακίνησης διαιτησίας όπου συνολικά δαπανούνται τουλάχιστον 110 ευρώ. Σκεφτείτε ότι, οι ομάδες της Κω, έχουν να καλύψουν και μία μετακίνηση προς και από την Κάλυμνο. Ακόμα, από φέτος επιβλήθηκαν τιμές που θα εισπράττονται από την Τ.Ε. για έκδοση νέων Αθλητικών δελτίων 15ευρώ και Ανανέωση Αθλητικών δελτίων 5 ευρώ. Δηλαδή, τα σωματεία αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα και οι αποφάσεις για λογαριασμό τους παίρνονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους! Πως όμως θα μπορούν τα σωματεία να καλύψουν τα έξοδα αυτά, όταν έχουν και τα υπόλοιπα (αγώνες άλλων τμημάτων, ταξίδια στα γύρω νησιά, μισθοί προπονητών κτλ.); Προφανώς δεν έχετε αναλογιστεί τι βάρος κουβαλάνε τα σωματεία. Από την μεριά μας, σας δηλώνουμε ότι την απόφαση σας μας φέρνει αντίθετους και δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Τέλος , θέλουμε να γνωρίζετε και το γεγονός ότι η κάλυψη από ιατρό είναι πολύ δύσκολη καθώς δεν επιθυμούν να αναλαμβάνουν την κάλυψη των αγώνων. Η πρόταση μας για το παραπάνω θέμα είναι τα γηπεδούχα σωματεία να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εξασφαλίζουν σε κάθε αγώνα την παρουσία ΙΑΤΡΟΥ ή εξειδικευμένου ατόμου (π.χ. Σαμαρείτες) για παροχή Πρώτων βοηθειών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John
John
9 years ago

Εκει στην Κω τα εχετε μπερδέψει λίγο , βαζετε την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των παικτών στην τελευταία θέση; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε γιατι τα δικά σας παιδια παίζουν στους αγωνιστικούς χώρους ; Σοβαρευτείτε επιτέλους