Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διγενής ευχαριστεί τον κόσμο

Ο Διγενής ευχαριστεί τον κόσμο

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Κλεάνθη Παραδεισίου εξέδωσε η διοίκηση του Διγενή Κοσκινού. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Δ.Σ του Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για τη συμπαράστασή του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Κλεάνθη.
Από τα μέλη έως τους απλούς φίλους- φιλάθλους, η προσέλευση και η στήριξή σας είναι ισότιμη, ίδιας σημασίας και γεμίζει τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα με μεγάλο κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια.

Η εμπιστοσύνη σας και η ανταπόκρισή σας καθημερινά μεγαλώνει και αρχή μας είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Η παρουσία στο γήπεδο κάθε Κοσκινιάτη καλλιεργεί ένα κλίμα ενότητας που η ομάδα το έχει ανάγκη και το διαπιστώνουμε από όλες τις πλευρές.

Μια κερκίδα που όλοι μας θέλουμε να τη βλέπουμε γεμάτη που έχει άμεση επίδραση στην αγωνιστική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, όπως «μαρτυρούν» τα αποτελέσματα και που μπορεί να οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά την ομάδα μας!

Θεωρούμε επίσης βέβαιο πως τα εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας που είναι εκλεγμένα ως εκπρόσωποι όλων μας στην Περιφέρεια, στο Δήμο αλλά και στα αθλητικά δρώμενα τους ενδιαφέρει η προσπάθεια αυτή και η εξέλιξή της.

Σας καλούμε λοιπόν να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί του φετινού εγχειρήματος και να συμπαραστέκεστε στην προσπάθεια μας, παρακολουθώντας την και από κοντά και όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα συσπείρωσης για έναν από τους μακροβιότερους αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments